HomeProiecte specialePagina de BusinessCum evolueaza castigurile dupa ce incepi sa lucrezi in...

Cum evolueaza castigurile dupa ce incepi sa lucrezi in videochat?

Sumele mari de bani castigate in acest domeniu reprezinta o motivatie importanta pentru orice tanara care alege sa lucreze in videochat. Unele dintre ele ajung chiar la venituri de multe mii sau zeci de mii de dolari intr-o singura luna. Cum este posibil acest lucru?

Inceput cu castiguri garantate!

Spre deosebire de alte domenii, in videochat ai parte de venituri mari inca de la inceput. Si nu este vorba doar de o posibilitate, ci de suma garantata de o mie de euro pe luna, pentru primele trei luni de zile!

Acesti bani vor fi primiti indiferent de performantele realizate pe site-urile de divertisment pentru adulti. Bineinteles, venitul minim nu va mai fi luat in considerare in momentul in care modelele incep sa aiba venituri peste aceasta suma minima.

Tot acum, fiecare model primeste ajutor financiar pentru a-si completa garderoba si trusa de machiaj. Ambele sunt esentiale pentru un aspect impecabil in fata camerei. Daca, apoi, fata ramane la studio pentru cel putin 3 luni, nu va mai trebui sa returneze banii, ci totul va fi considerat cadou. Daca, in schimb, decide sa plece mai devreme, banii pe haine si machiaj ii vor fi opriti din ultima plata.

Sistemul de bonusuri cumulative

Fiecare model de videochat care colaboreaza cu Studio20 este eligibil pentru o serie de bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50%, cu care incepi inca din prima zi. Este vorba despre urmatoarele bonusuri:

• un bonus de 50% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada de doua saptamani. Sunt incluse si streamingul mobil si apelurile video, ceea ce face targetul mai usor de atins. Acest lucru inseamna ca timpul tau online este calculat nu numai in functie de orele petrecute in studio, ci si cu 5% mai mult, pe masura ce arati dedicare muncii tale;

• inca 5% atunci cand obtii castiguri mai mari de 15 000 de euro intr-o perioada. Asadar, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il obtii din incasari;

• un alt bonus de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru acei vizitatori care se inscriu pe site venind din camera ta de chat;

• 5% pentru un comportament online perfect, pe site-urile de videochat;

• inca 5% pentru un parteneriat pe termen lung. Acesta se plateste in iunie fiecare an, pentru tot anul precedent. De exemplu, in iunie 2021 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din perioada cuprinsa intre 1 ianuarie 2020 si 31 decembrie 2020. Astfel, parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite si felicitate, ci monetizate in fiecare an.

Accesul la un sistem avantajos de rate

Dupa 6 luni petrecute intr-un studio de videochat, apare inca o posibilitate: poti opta pentru credite fara dobanda, direct de la Studio20! Aceste credite de la angajator prezinta un avantaj major: banca nefiind implicata, nu exista nici comisioane, nici dobanda, astfel incat costurile platite vor fi considerabil mai mici!

Astfel, vei avea, mai repede decat ai fi crezut, banii necesari pentru masina sau casa, pentru a ajuta un membru al familiei sau pentru a-ti implini orice vis. Apoi, pur si simplu vei plati ratele din castigurile obtinute.

Alege o cariera in videochat si vei scapa rapid de orice probleme financiare! In numai cateva luni, vei intelege cu adevarat ce inseamna o viata prospera!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare