HomeProiecte specialePagina de BusinessSunt fotbalul și tenisul cele mai sigure sporturi de...

Sunt fotbalul și tenisul cele mai sigure sporturi de pariat?

Există multe articole pe internet în care se spune că fotbalul și tenisul sunt cele mai sigure sporturi pe care poți paria. Totodată există și multe articole care spun că unul dintre cele două sporturi menționate ar fi mai sigur și mai profitabil.

Aceste afirmații depinde foarte mult de aspecte care țin de parior sau de evenimentele pe care se pariază. O să îți prezint principalele aspecte pe care trebuie să le știi despre pariurile pe fotbal și tenis și cât de sigure sunt aceste ponturi bune la pariuri pe cele doua sporturi.

Pariaza pe sportul cunoscut

În primul rând, trebuie să pariezi pe sportul pe care îl cunoști mai bine. Acest lucru îți oferă cu siguranță mult mai multe șanse de câștig decât ceea ce spun alții. Pariorii profesioniști reușesc să obțină profit constant din această activitate și acest lucru se întâmplă deoarece aceștia folosesc strategii bine puse la punct care țin de statistici și matematică mai mult decât de noroc.

Pentru a putea ajunge la nivelul unui parior profesionist și pentru a face o analiză cât mai corectă, este obligatoriu să cunoști sportul pe care pariezi. Acest lucru se datorează faptului că nu poți analiza la fel meciurile din două sporturi diferite. Nu poți face același tip de analiză unei partide de tenis ca a unui meci de fotbal.

La fotbal contează mult aspecte precum jucătorii care nu sunt prezenți la un anumit eveniment, forma acestora, modul în care aceștia se descurcă acasă sau în deplasare sau stilul de joc.

Pe de altă parte, la tenis contează mai mult suprafața de joc, cât de bine servesc jucătorii, eficiența acestora pe servele adversarului, faza în care meciul se joacă sau tipul turneului. Este de la sine înțeles că trebuie să pariezi pe sportul pe care ești specializat.

De asemenea, nu te oprește nimeni să te specializezi și pe alte sporturi, dar dacă ești specializat pe fotbal, ar fi indicat să pui pariuri pe fotbal și nu pe tenis.

Diferite tipuri de pariere – Tenis si fotbal

Pe de altă parte, tenisul și fotbalul au diferite tipuri de pariere pe care nu le găsești pe alte sporturi. Handicapurile asiatice sunt printre cele mai populare tipuri de pariuri pe tenis și fotbal. Acest tip de pariuri are un payout mai mare decât celelalte pariuri deoarece există doar două rezultate posibile.

Cu cât rezultatele posibile sunt mai multe, cu atât payout-ul va fi mai mic. Handicapurile asiatice sunt prezente pe orice sport, dar pe fotbal și tenis se folosesc mai mult deoarece aduc profituri mai mare decât pe celelalte sporturi.

Un alt tip de pariu popular care se poate folosi atât pe tenis cât și pe fotbal este spread betting. Spread betting se referă la pariurile pe intervale. De exemplu, poți paria pe un interval de 1-2 goluri în fotbal sau că adversarul nu va pierde la mai mult de 5 puncte.

Pariuri live

Atunci când vine vorba de pariurile live, fotbalul stă mai bine decât tenisul. Acest lucru se întâmplă deoarece pariurile live oferă mult mai multe variante pe sporturile de echipă decât pe sporturile individuale. Acest lucru se întâmplă deoarece psihologia grupului are efect puternic asupra direcției în care va merge meciul.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare