HomeSocialAntena 3 a cerut autonomie în Cretineea

Antena 3 a cerut autonomie în Cretineea

Nu mi-am ascuns niciodată pasiunea de a mai arunca din când în când un ochi pe Antena 3. Îmi place umorul negru și simt că fiecare 5 minute de post voiculescian pe zi mă călesc pentru o posibilă tortură. Ba mai mult, aș recomanda Armatei Române să-și antreneze soldații printr-un program intensiv de rezistență la prostie și luat la țintă TV-ul când apare A3.

Ultima experiență de genul mi-a confirmat că suntem contemporani cu un fenomen pe care americanii îl așteptau abia peste 2-300 de ani când au gândit filmul „Idiocracy”. În același studio, cu aceeași invitați, aceleași culori și fețe luminate de jihadul anti-băsist la care s-au înhămat, se lua la bani mărunți declarația (hilară) a lui Traian Băsescu despre faptul că „România va penaliza Rusia pentru acțiunile întreprinse în Crimeea”. Da, dacă ai umor poți să scoți 5-10 minute de emisiune în care să beștelești faptul că-n cel mai bun caz România va penaliza Rusia lăsând filmele porno cu rusoaice pe locul doi-trei în topul preferințelor, oferind o șansă ucrainiencelor. Dar cum angajații A3 n-au umor, a ieșit o altă proclamație verbală a cât de defect poți să gândești când vrei un ban și ești mai îndârjit ca un concurent la Master Chef.

Cea mai elocventă declarație a venit din partea lui Ciuvică, acesta fiind destul de convins că Rusia a făcut bine pentru că „dacă vorbim sincer, în Crimeea sunt majoritari ruși, vreo 60%”. Dacă urmăm acest fir logic, e normal să fie o autonomie oriunde e o majoritate. Așa că în curând la A3 se va milita pentru autonomia Ținutului Secuiesc, fiind majoritari unguri, autonomie în Ferentari, fiind majoritari Vanghelie și autonomie în Antena 3, fiind majoritari găgăuzi.

N-am să mă arăt surprins dacă vreodată școala de televiziune Intact Media Academy se va transforma în școală de teroriști media și Ciuvică se va arunca în aere la metrou cu o centură plină cu rahați.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare