HomeSocialSanatate si alte boliArafat nu va demisiona până nu gestionează și un...

Arafat nu va demisiona până nu gestionează și un cutremur

Confruntat cu critici vehemente din partea multor români, care cred că, după atâtea tragedii întâmplate sub mandatul lui, ar trebui să demisioneze, Raed Arafat nici nu vrea să audă de demisie. Nici măcar după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a demonstrat clar că secretarul de stat a mințit elegant, susținând că ISU n-avea habar de problemele de la clubul Colectiv, deși pompierii erau cu șpaga luată la zi, din partea patronilor clubului. Ce se ascunde în spatele acestui refuz îndârjit, care-l face pe ”domnul Calafat” mai rezistent și decât Ponta, și decât Oprea, și decât Piedone? Ei bine, nu disperarea de a se agăța de scaun, de a încasa în continuare lefușoara de demnitar, ci o dorință sinceră: aceea de a prinde și un cutremur în funcția de secretar de stat.

”De când a fost numit pe acest post, domnul Arafat a avut parte numai de momente palpitante, ne-au declarat surse apropiate distinsului votant al lui Victor Ponta. Mai întâi, a fost accidentul de avion din Apuseni. Pe urmă a căzut și un elicopter, la Siutghiol, dar el încă nu era mulțumit, știa că poate mai mult decât să nu localizeze un avion și un elicopter. Așa că a stat până nu a putut localiza nici un planor, găsit după câteva luni nu de oamenii lui Arafat, ci de niște turiști. Pe urmă, a venit incendiul de la clubul Colectiv. Dar el nu cedează, nu capitulează. Ce dacă Piedone și-a dat demisia și este cercetat penal pentru că oamenii din subordinea lui au făcut matrapazlâcuri? Domnul Arafat e făcut din alt aluat, el nu demisionează așa, când vrea unul sau altul, și ați văzut ce rău au ajuns ăia care au vrut să-l demită… Pe de altă parte, el e venit din Siria, cum să-l demită guvernul pe un om venit din Siria, n-ați văzut că e la modă să avem compasiune față de refugiați?”.

Potrivit surselor noastre, dorința secretă a lui Arafat este să gestioneze situația și în cazul unui cutremur. ”Într-o carieră de secretar de stat, Arafat a trăit tot felul de experiențe. S-au prăbușit avioane, elicoptere, planoare, au fost incendii, inundații și el ne-a dovedit că e total incapabil să rezolve situațiile. Dar un seism n-a prins până acum. Cum poate să plece de la Minister până nu dovedește că e total incapabil să gestioneze situația și după un cutremur de proporții?” 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare