Aștept recomandări pentru a ști pe ce parte s-o țin

de George Bonea , 15 ianuarie 2014

Sinopsis: eu nu citesc blog-uri, dar mai am prieteni care o fac și uneori îmi recomandă: Otravă, Zoso, Sabina Cornovac etc. Nu vreau să-mi pun în cap vreun postac blogăr, că ăștia au prea mult timp liber, dar mi-a parvenit un text postat de ultima menționată-n listă text cu titlul „”. Da, se mărită. Sincer, să-i fie casa de piatră, dar să-și asume critici și miștouri pentru că-și spune viața într-un „jurnal” public. Asta pentru că a ținut să ne spună că postarea ei de pe Facebook în care a anunțat că se mărită a făcut „400 de like-uri și peste 100 de comentarii”. Deci nunta merită, fiind un număr acceptabil de like-uri, nu? Dar cum și mie-mi place să cred că bășinile mele-s importante, voi parafraza textul ei:

A început perioada aia nebună. Nu credeam că o să vină și pentru mine așa de repede, dar iată că finalul lui 2013 mi-a adus cea mai mare surpriză. O dilemă.

După cum mulți știți deja, am ținut-o pe stânga pe Vârful Cozia, lângă Cabana Cozia, pe 31 decembrie, într-un cadru mirific. Un moment total surprinzător, la care nu mă așteptam, pe care nu mi-l amintesc 100% din cauza orgasmului provocat de faptul că era pe stânga. A urmat un revelion pe cinste în care am avut-o pe dreapta și am fost lăudat pentru asta (mulțumesc pentru asta celor aproape 50 de oameni de acolo).

Mi-am anunțat toți prietenii și rudele importante prin telefon și abia apoi am postat și pe Facebook o poză cu mine în timp ce o țineam pe centru. 400 de like-uri și peste 100 de comentarii, multe telefoane și mesaje private. O bucurie care se mărea..

Până mă mai roade ceva și simt nevoia să vă împărtășesc vă rog să mă ajutați cu recomandări de orice fel, legat de cum s-o țin. Le voi analiza pe toate și voi încerca să aleg ce e mai bun pentru mine și mai interesant pentru voi.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+