HomeSocialAUTO EXCLUSIV: Serie nouă de la BMW, special făcută...

AUTO EXCLUSIV: Serie nouă de la BMW, special făcută pentru România

Marele constructor german de automobile intenționează să lanseze pe piață, în vara anului 2014, un  model deosebit, care va fi comercializat exclusiv în România. Totuși, dacă rezultatele vânzărilor se vor înscrie în parametrii estimați, nemții sunt dispuși să vândă modelul și în țările învecinate, în special în Bulgaria și Republica Moldova.

BMW KoKaLar va avea dotările cele mai cerute de publicul autohton: șapte țevi de evacuare a fumului, sticlă neagră peste tot pe unde se poate (geamuri, faruri, stopuri etc.) și buton pentru mărirea artificială a zgomotului produs de eșapament. Nemții montează pe bordul viitoarei mașini cel mai mare DVD de pe piață, iar playlistul va fi alcătuit exclusiv din manele și muzică „populară”. Un frumos set de perdeluțe tradiționale, cu Răpirea din Serai în miniatură, va fi montat pe geamurile din spate.

Ori de câte ori șoferul va băga cheia în contact, mașina îl va întâmpina cu „Sărumâna, Boss de Boss luxos, trăiți-ar familia!”, iar GPS-ul va conține date complete despre toate cluburile de manele de pe traseu (cine cântă, cât costă apa la jumate, dacă sunt mese pe care să-ți întinzi telefoanele mobile etc.)

BMW KoKaLar va avea nu mai puțin de 10 faruri tri-xenon și proiectoare, cu care șoferul va putea orbi definitiv orice papagal cu Logan care vine din sens invers. Pentru o mai mare precizie a atacului luminos, mașina va fi dotată cu un radar care va estima cu precizie puterea fasciculului, precum și durata acestuia. O cameră ultraperformantă îl va înregistra pe șoferului Loganului, pentru ca șoferul KoKaLarului să se distreze acasă, cu băieții, la o sămânță.

Nemții se gândesc inclusiv la o serie presetată de flashuri pentru depășire, care ar putea intra în funcțiune, automat, ori de câte ori KoKaLar se apropie, din spate, de orice altă mașină din trafic.

O noutate absolută este faptul că mașina, deși nouă, va fi făcută să arate la mâna a doua. În acest scop, motorul va fi forjat pe banc până va ajunge la 150.000 km la bord (fără ca mașina să părăsească uzina!), apoi kilometrajul va fi dat înapoi până va arăta 0 km parcurși. Deasemenea, mașina va fi dotată din construcție cu numere de Bulgaria. În plus, de parbriz vor fi atașate nu mai puțin de 14 cruci, cruciulițe și mătănii, iar pe lunetă va fi lipit un afiș cu „ȘMECHER ÎN TRAFIC, NU DEPĂȘI!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare