HomeSocialCandidaţii la preşedinţie se retrag pe capete

Candidaţii la preşedinţie se retrag pe capete

Surse foarte bine informate, din toate partidele, dau drept sigure retragerile tuturor candidaților prezidențiali încă din perioada de precampanie. Sub protecția anonimatului, domnul Viorel, pardon, un domn rozaliu de la PSD, ne declarat că “Partidul” este extrem de supărat de blatul dintre Victor Ponta și DNA, motiv pentru care: această precampanie este pentru a stabili cine se retrage din cursă. La subsol în Kiseleff am amenajat o sală cu trambuline. Mircea Geoană exersează de săptămâna trecută salturile victoriei din viitoarea noapte a democrației. Se mai încălzesc și alții. O trambulină am trimis și la Craiova la doamna Olguța Vasilescu. Este vremea femeilor, am înțeles.

Vasile Blaga l-a retras pe Cătălin Predoiu în favoarea lui Klaus Johannis, iar acum Crin Antonescu se pregătește să îl înlocuiască pe Johannis cu el însuși. Intrăm în toamnă, motiv pentru care Sorin Frunzăverde a declarat că șansele unor candidați ai ACL s-au ofilit, e vremea de schimbare”.

Se retrage și Monica Macovei în favoarea Elenei Udrea. Elena Udrea se va retrage în favoarea lui Emil Boc. Care Emil Boc nu vrea să candideze. Așa că va fi reactivat Cristian Diaconescu. Motiv pentru care Viorel Cataramă a declarat răspicat că-și retrage sprijinul constând în niște scândură de la Elvila și va candida independent.

Gheorghe Funar se retrage în favoarea lui Ioan Ghișe, care se retrage în favoarea lui Corneliu Vadim Tudor care susține că este nebunul cel mai calificat să mai candideze.

Kelemen Hunor se retrage pentru Marko Bella care e retras în munți cu Verestoy Attilla la o exploatație forestieră. Să se convingă că din codru tai o rămurea, nu-i pasă la rumân de ea.

Singurii care nu se retrag din cursă, că nu-i lasă Primele Doamne sunt candidații PLR, Călin, Constantin, Anton Popescu Tăriceanu. Oricum își canibalizează voturile.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare