HomeSocialChuck, încă una și te-aduc!

Chuck, încă una și te-aduc!

OK, Vitali e bun. Are mâna grea și știe s-o pună la treabă; nu-i ca Bute, care deține membre superioare doar ca să se poată atârna de adversar. L-am văzut în câteva videoclipuri pe Klitschko cum descria pârtia pe care a făcut-o printre polițiștii ucrainieni: „i-am surpat piramida nazală lu` ăla, l-am băgat în comă pe ălălalt, c-o directă în bărbie, pe-al treilea l-am făcut covrig c-o bombă trasă la ficat”. Omul are mușchii cu el, ce mai. Aș vrea să fie prietenul meu, să mă plimb cu el prin cartier, să ne facem câteva selfie pe malul lacului, să-l scot la o prăjitură cu uischi. Poate și să-mi arate așa, demonstrativ, cum se bate vecinul ăla al meu care scutură covorul pe geam, de-mi găsesc jardinierele pline cu mucuri de țigări, scobitori și bețișoare de urechi folosite.

Dar ceva îmi mirosea mie aiurea. Klitschko n-avea cum să facă singur tot deranjul ăla. Era prea mult de lucru chiar și pentru un gospodin ca el.

Și dup-aia am văzut poza. D-aia zic: când te bagi într-un iureș ca ăsta, e bine mereu să-l ai de-a dreapta pe Chuck. Nu știu, îți dă așa, un sentiment de siguranță.

Sper să-i permită agenda să vină și prin București, când s-o băga taxa aia pe combustibil.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare