HomeSocialComuniştii se cunosc de la o Poştă

Comuniştii se cunosc de la o Poştă

Cu jumătate dintre baroni aflaţi după gratii sau făcându-şi încălzirea pentru răcoare, cu însuşi tăticul-socru al lui Victor-Viorel ameninţat cu mulţi ani de bulău, nu-i de mirare că PSD joacă la disperare. De altfel, Partidul nici nu are altă soluţie. Acoperitu’, Mitomanu’ şi Plagiatoru’, adică premierul „trei în unul”, i-a avertizat încă din primăvară pe colegii de ciordeală: „Dacă nu ies preşedinte, scapă cine poate”. Miza e, aşadar, foarte mare: sute de ani de puşcărie pentru indivizii care ne-au lăsat în urmă cu sute de ani-lumină de civilizaţie.

Într-un asemenea context, pe lângă tradiţionalele pomeni electorale adresate pensionarilor, bugetarilor, mamelor cu copii în braţe, asistaţilor social şi altor scutiţi de muncă şi îndatoriri cetăţeneşti, Ponta a reînviat o metodă extrem de dragă adevăratei sale mame-surogat, Bunicuţa Iliescu (nu aia care a născut un pui viu la 70 de ani şi l-a hrănit cu lapte, ci aia care naşte încă năpârci comuniste şi le hrăneşte cu venin producţie proprie. N-aş fi crezut, la 25 de ani de la Revoluţie, că se vor întoarce „moşierii care sug sângele şi sudoarea poporului”.

Dar echipa de campanie a lui Victor Ponta şi-a dat, probabil, seama, că Brucan a greşit fatal şi că, după două decenii, în România mai sunt destule milioane de stupid people care să creadă gogoriţele iliesciene. În 1990, amărăştenii erau speriaţi că vin Raţiu şi Câmpeanu din exilul aurit, să le mănânce salamul cu soia şi să le pună botniţă pe ogor. Acum, fiindcă Raţiu e mort şi nici Câmpeanu nu se simte prea bine, PSD a schimbat „ciocoiul”. A pus toate tunurile pe Iohannis, prezentându-l ca pe un venetic fără Dumnezeu, care nu se-nchină pe stânga, ca adevăraţii comunişti ortodocşi, ba mai vrea să taie şi pensiile boborului.

Pentru că le era greu până şi lor să difuzeze această idee în rândul maselor, neavând atâţia şoşonari la dispoziţie, pesedeii au recurs la o unealtă mai eficientă: Poşta Română. Luna asta, pensionarii au primit, pe lângă talon, şi un pliant în care erau avertizaţi că, dacă vine monstrul de Iohannis preşedinte, le va tăia pensia, ca un nazist feroce şi adept al eutanasierii oamenilor bătrâni ce este. „Cine a tăiat o dată pensiile, le va tăia din nou!”, scrie partidul lui Vanghelie şi Grapini, uitând că între subiectivă şi regentă nu se pune niciodată virgulă. Culmea e că Iohannis n-a tăiat în viaţa lui o pensie, dar ce mai contează? Se vor găsi destui lobotomizaţi să creadă gogoriţa asta şi să pună ştampila pe Ponta, singurul care se luptă pentru ei şi care, de doi ani, le-o tot dă mărită. Pensia.

Întrebat, directorul Poştei, cu totul întâmplător şi vicepreşedintele PSD-Diaspora, a spus că nu vede nicio problemă, ei nu se uită în colete, să vadă ce-a trimis clientul, şi nici nu fac politică. I-auzi! Şi proştii ăia de contrabandişti de cocaină înghit saci întregi de droguri ca să treacă graniţa cu ele în burtă, când uite, le-ar putea distribui prin Poştă, că nu se uită nici dracu’ să vadă ce-i înăuntru. Nu mai zic de fraierii de fundamentalişti islamici. Ăştia ar putea transporta şi maşini-capcană cu Poşta Română, că nu le zice dom’ director pesedist nici dă-te mai încolo, cum să violeze aşa instituţie serioasă secretul corespondenţei?

Metoda coletelor „otrăvite” e eficientă, dar sunt sigur că pesediştii pot mai mult. Dacă tot sunt în parteneriat cu tovarăşii lor întru triumful comunismului la sate şi oraşe din BOR, Ponta şi ai lui ar putea folosi luna viitoare, înaintea turului final al prezidenţialelor, şi Biserica în campanie. Să-i scoată, domnule, pe popi, pe teren, să meargă din casă în casă şi din apartament în apartament de mânuţă cu Hrebe, Duicu, răspopitu’ Sârbu, Mitrea Manivelu şi restul grupului infracţional bine organizat şi să le strige oamenilor: „Pontăiţi-vă, români! Că dacă nu vă pontăiţi, Apocalipsa DNA se va abate asupra noastră!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare