HomeSocialConfruntarea celor mai importanți cinefili ai țării

Confruntarea celor mai importanți cinefili ai țării

Traian Băsescu joacă dur. A făcut publică o înregistrare de la Cotroceni, în care sunt surprinse momente intime dintre el și Victor Ponta. Alături de premier, apare în cadru și ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, care își ia notițe, pentru că nu se știe niciodată pe unde îl va purta viața. În caz că nu ai văzut filmulețul, stai liniștit, că nu se dezbracă nimeni, nici măcar de caracter, ci doar Ponta, cel mai mândru pisic al țării, spune câte un miau aprobator către Băsescu.

Dacă ai urmărit montajul, realizezi că ai pierdut un minut din viață pentru a vedea că în spatele ușilor închise, premierul nu zgârie și nici nu-i răspunde obraznic președintelui.Așadar, prim-ministrul e un golănaș de ocazie, care nu s-a ridicat la măsura așteptărilor noastre, nu a dat cu scaunele de pereți și nici nu a bătut cu pumnul în masă într-una dintre discuțiile cu Băsescu.

Entuziasmat de inițierea acestei confruntări cinefile, Victor Ponta a uitat cine este contracandidatul său la prezidențiale și a scos din colecția de aur a familiei un videoclip din 2009, în care doi artiști îndrăgiți din România, Nicolae Guță și Roxana Prințesa Ardealului, îndeamnă la votarea lui Băsescu. Prin această reacție, mi-am dat seama că l-am subestimat pe Ponta. Când am văzut că premierul României nu știe prima strofă din “Deșteaptă-te, române!”, m-am gândit că omul nu le are cu versurile. Ulterior am aflat că le are, însă doar când vine vorba de manele. Dacă s-ar fi uitat mai rar la Taraf TV și ar fi pus mâna din când în când pe un manual de limba română pentru clasa a II-a, poate ar fi știut cum stă treaba cu tiranii ăia.

Chiar dacă se lăuda că are mai mulți followers decât Băsescu, filmulețul lui Ponta nu prea a avut succes pe Facebook, ci a fost depășit detașat la share-uri, like-uri și comentarii de înregistrarea de la Cotroceni. Unde-ți sunt maneliștii, domnule premier?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare