HomeSocialDan Diaconescu relansează, în cadrul RTV noul Otv: OUtv

Dan Diaconescu relansează, în cadrul RTV noul Otv: OUtv

Anul ăsta a fost foarte încărcat pentru Dan Diaconescu. Europarlamentarele, la care nu a luat nici 3% și pregătirea unei noi emisiuni de relansare a feeriei OTV i-au pus capac ceas de ceas. Dar, cum omul gospodar din Caracal își construiește vara sanie și iarna se dă cu ea, DD și-a lansat ieri o nouă emisiune în cadrul RTV, cu care speră să relanseze un nou update OTV. Versiunea 2.0 OTV, va apărea, din câte se pare în următoarele luni sub codul OUtv și va aduce următoarele îmbunătățiri:

– Jurnale de știri din 3 în 3 ore. Toate știrile vor fi selectate de  experții OUtv din Breaking News-urile cu crime, morți, decapitări și violuri în păduri.

– O colecție amplă de filme și seriale. Se pare că selecțiile se vor face din seria ,,Hannibal” și ,,Dexter”.

– Reportaje și emisiuni de genul B-Interviu, în care vor fi invitate spiritele tuturor oamenilor asasinați; Elodia Dinescu, J.F. Kennedy, Abraham Lincoln, etc.

– Cursuri educative cu dr. Cristian Cioacă. Telespectatorii vor învăța cum să tranşeze oameni, cum să-și ascundă urmele sub covor și ce tip de pungi reciclabile să folosească pentru ambalarea cadavrului.

-Teleshopping cu DD. Cumpărătorii vor putea să aleagă dintr-o paletă largă de departamente Oltchim.

– Emisiuni ca ,,Goarna României” și ,,D Factor”, toate prezentate, jurizate și promovate de DD. Premiile vor consta în: papuci, sandale din plastic, poze pe afișe pe perioada alegerilor alături de Diaconescu și brelocuri personalizate cu PPDD și poza concurentului, pentru toți cocalarii care se respectă.

– De asemenea, invitații și titlurile șoc vor fi la fiecare pas. Dintre analiștii prezenți în fiecare seară pe micile ecrane amintim: Tudor Barbu, varianta optimizată a lui Vadim Tudor, Serghei Mizil,. doamna Ildiko, zisă "vizionara prin prosop" şi, inerent, şerpilianul de ziua a opta Lorin Fortuna. Titlurile-șoc, precizate mai sus vor apărea scrise de mână pe bucăți de hârtie igienică. Exemple ar fi: ,,Oana Zăvoranu și DD alcătuiesc de astăzi un cuplu”, ,,Traian Băsescu a murit. Dan Diaconescu este noul președinte!” și nu în ultimul rând ,,Caracal devine noua capitală a României”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare