HomeSocialD'ale cetateanuluiDaniel are nevoie de Garajul Național pentru BORmașină

Daniel are nevoie de Garajul Național pentru BORmașină

Mult, mult, mult prea mult Fericitul Patriarh Daniel mai are o grijă, după ce este foarte aproape de finalizarea celei mai mari catedrale, pe ale cărei clopote imense și aurite (ca să se vadă valoarea) este sculptat chipul său.

Daniel a realizat că lângă Catredrala Mântuirii Neamului va trebui construit și cel mai mare garaj din Europa, pentru a putea găzdui flota auto de lux a Patriarhiei. Daniel este însă norocos, deoarece nu are nevoie de niciun credit pentru a obține bugetul necesar construirii garajului pentru BORmașini.

BOR (Banca Ortodoxă Română) are fonduri suficiente pentru a ridica o minoră clădire opulentă. În plus, nu trebuie uitat faptul că ne aflăm într-un an electoral și că niciun partid nu se poate opune, în aceste momente, dorinței mult, mult, mult prea mult Fericiei.

Dar, oricum, Daniel mai are o variantă de rezervă pentru a obține banii necesari clădirii celui mai mare garaj din Europa pentru BORmașinile sale.

Șeful BOR ar putea să-i ceară patronului Fotbal Club FCSB, Gigi Becali, o sumă consistentă de bani pentru utilizarea siglei clubului sportive. Acestea după ce Becali a vrut ca pe emblema Fotbal Club FCSB să fie plasată și o cruce. Daniel are acest simbol înregistrat ca marcă.

Gigi Becali ar putea ajunge într-o situație chiar mai delicată decât în conflictul cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București. BOR are pretenții mult mai mari decât clubul reprezentat de Talpan.

Daniel mai știe că îl are și la mânăpe Gigi Becali, în acest an, un lobby pe lângă divinitate fiind ultima speranță a patronului Fotbal Club FCSB ca formația sa să poată evita retrogradarea din primul eșalon fotbalistic al țării.

Singurul lucru aspect care mai trebuie rezolvat este achiziționarea unei noi BORmașini, deoarece actuala este dejà veche de câteva luni. Evident că șeful BOR nu se poate plimba pe străzile patriei cu o Dacia, precum Papa.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare