HomeSocialDe ce merită Măruță sau Simona Gherghe premiul Nobel...

De ce merită Măruță sau Simona Gherghe premiul Nobel pentru Pace?

Dintr-un motiv simplu și evident: sunt singurii capabili să împace toate dobitoacele de pe planetă. Nu există lider politic, filosof, voluntar ori altă persoană pe planetă capabil să realizeze ce fac cei doi realizatori de emisiune TV în fiecare seară. Până la urmă nimeni n-a reușit să-i împace pe evrei cu musulmani, pe naziști cu evrei, pe comuniști cu capitaliști, ori pe Vadim cu restul lumii, dar asta pentru că Gherghe/Măruță și-au pierdut capul cu cazuri mai dificile. Nu-i de colea să împaci parașute cu ghelboși, anonimi cu anodini, ori să aplanezi conflictul dintre parapsihocuci incapabili să se hotărască în ce mileniu vine sfârșitul lumii. Dar cu ceilalți e foarte simplu:

Bună seara din nou „La Măruță“

Astăzi renunțăm la importantele noastre subiecte pentru ceva ce ne-a fost semnalat de câteva milioane de telespectatori. Cică e război în lume și unii nu se înțeleg. Așa că-i poftesc pe happylică pe evrei și musulmani. (moment în care cele două popoare intră pe platou în acordurile trupei din emisiune: Hava Nagila cântată la baglama). Pfuai, da mulți mai sunteți… bine, nu ca atunci când a venit Ioniță și Veronica de la Clejani, dar totuși.

Bun? Deci care e problema? Că în 20 de minute ajunge și Nicoleta Luciu și trebuie să vorbim și cu ea. De ce nu vă înțelegeți? Aha, deci e pe partea religioasă? Păi cred că ne poate ajuta Carmen Harra aici care vede că-n viitor o să fie bine dacă și voi mâncați șaorma și ceilalți își tund perciunii. Foarte bine, următorii…? (pe platou intră Loredana Groza care va cânta „Zug zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu zaga luga zaga lugu zugu“, imnul oficial al păcii între popoarele care nu vorbesc aceeași limbă).

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare