HomeSocialD'ale cetateanuluiDuminica mersului la piscină

Duminica mersului la piscină

Mersul la piscină la final de săptămână e o ocazie la fel de bună ca oricare alta pentru a da mai întâi o fugă la hipermarket, sunt o grămadă de promoţii la tigăi, cârlige de rufe sau alte chestii vitale! În sfârșit, prosopul cu delfini albaștri sau pisici violete, după preferinţe, e așezat pe șezlong, berea la PET e în geanta termoizolantă, iar seminţe sunt și de dovleac, și de floarea-soarelui, semn că distracţia poate să înceapă.
Dacă nu ești familist și te arde dorinţa de a evada din singurătate, mai tare decât îţi încinge soarele scăfârlia, e bine să reţii că, dintre toate metodele pe care ţi le-am putea recomanda, cea mai rapidă și mai eficientă e să nu bei bere la PET, să agiţi măcar cheile de la casă și să-ţi înfoi penele cu un aer detașat. Ai grijă însă, aici există, deghizate în costume care acoperă cât să-ţi sucească minţile și deplasându-se pe platforme ameţitoare, lipitorile care ţi se agaţă de portofel și care, dintr-o suflare, pot să te lase fără salariu, plus încă pe atât bani împrumutaţi, că doar n-ai venit la piscină ca un amărăștean.
Dacă ai făcut imprudenţa să lași cardul RATB la vedere și te-ai dat de gol că n-ai Bemveu, nu dispera, mai ai totuși o șansă. E de ajuns să te cufunzi o dată în apa îmbietoare și poţi pleca acasă însoţit de o ciupercă misterioasă și năbădăioasă. Nu știm a cui să fie, că sunt chiar unii care se șamponează și se clătesc în piscină, ca o dovadă că mediul e mai curat și civilizat. Când vei părăsi piscina, te vei simţi ca proaspăt ieșit din apa mirifică a Gangelui, purificat de toate păcatele bălăcărelilor politice la care ai asistat, de toate mirosurile de Salam manelizat și de toate poftele lumești la care ai fost legitim provocat!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare