HomeSocialSanatate si alte boliExtaz maxim la Ditrău: brutarii sri-lankezi au fost concediați...

Extaz maxim la Ditrău: brutarii sri-lankezi au fost concediați și înlocuiți cu două thailandeze extrem de pricepute!

Pace la Ditrău între localnici și angajatorii celor doi asiatici care au pus comunitatea maghiară pe jar în urmă cu mai bine de 7 luni. Patronii brutăriei i-au dat afară pe cei doi sri-lankezi ce au isterizat sătenii ignoranți și xenofobi, angajând în locul lor două thailandeze ”extrem de muncitoresc și de curați”, cum ar spune proprietara afacerii.

Varianta de pact social a fost primită cu aplauze de către săteni, cu atât mai mult cu cât oamenii au fost informați că fetele nu au venit la Ditrău să se califice la locul de muncă, fiind deja experte în arta frământatului și unsului, după un stagiu îndelungat într-un salon de masaj erotic thailandez din Odorheiu Secuiesc.

”Consider că soluțiul ghesit de patroni de brutărie este forte avantajesc pentru chiomunitate nostru. Fetele este curate, pline de disponibilitate și am auzit că sunt extrem de pricepuți în frământarea colacelor, ceea ce pică la fix acum, în apropierele sărbătorului de iarna, chind orice ungur care se respect pune la el 5 – 6 kilograme minim, mai ales pe burtă și pe șale”, a declarat Bíró Károly, preotul sătenilor din Ditrău.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare