HomeSocialFie vreme bună, fie vreme rea, blana rezistă

Fie vreme bună, fie vreme rea, blana rezistă

Cumva PC-ul stă-n umbra celor două partide mari din USL și nu pare afectat de rezultatele de la referendum. Și de ce să fie afectat până la urmă? Cu referendum sau nu, d-aia nu mai poate Băsescu de existența Antenelor. Ce-o să facă? O să-l porcăiască și pe Euforia și se vor enerva casnicele pe el că bea și vine târziu acasă? Și și-a pus vreodată cineva întrebarea ce e PC-ul în politica românească? Strânge mai multe voturi decât UDMR? Că de PP-DD e depășit cu brio.

Și PC-ul, de fapt, e Voiculescu cu siglă. El se ocupă de totul și nimic. Observăm cu cinism că-i pentru a nu știu câta oară când cad și el, și partidul, prin alianță sau singur, dar are multe vieți și e mereu în picioare. Mai multe vieți decât televiziuni, publicații și radiouri. Precum judoka Alina Dumitru, și Voiculescu știe cum se cade astfel încât să nu-și rupă ceva. Tristul adevăr e că pe Iliescu îl pierdem în meandrele concretului, de Băsescu n-o să mai auzim, decât în bancuri, dar de Felix nu pare că vom scăpa generații întregi. Se simte dator s-arate că și el e-n stare să facă mai multe-n România.

Să-l apreciem puțin pe Voiculescu pentru că-i categoric un om capabil. Nu vă miră ușurința cu care a reușit să-și facă o armată de zombi în cadrul postului Antena 3? Cât de puternic (și mult) să fie banul, astfel încât s-ajungi să urmeze orbește orice regulă? Că și Felix, și Băsescu s-au dat în aceleași bărci securiste, diferența fiind că unul a avut, probabil, rău de mare și-a preferat să fure pe uscat.

Mă uit îngândurat și trist la fotografia anexată acestui text și nu-mi dau seama: cade, face breakdance, flotări ori mătănii? Un lucru îl știm cu toții. Părul de pisică stă mult pe haine, provoacă alergii și e inestetic.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare