HomeSocialIphone6 revoluționează piţipoancele

Iphone6 revoluționează piţipoancele

Se lansează Iphone 6. Lumea a devenit mai bună. De exemplu, piţipoancele se comportă foarte frumos cu "iubiții" lor, zilele astea. Fără ifose, fără figuri în cap. Stau la solar și așteaptă cadoul mobil. Și baştanul cu burtă i-l cumpără. El nu știe ce e ăla. Știe doar că valorează cât un sfert din ghiulul lui de la mâna stângă, degetul mic.
Iphone6 ar trebui să aibă schimbat un pic numele de lansare. De exemplu, e aproape identic la performanță cu un LG Nexus4, produs în 2012. Vă dați seama ce noutate pe piața gadgeturilor? Nimeni nu a reușit să se întoarcă în timp cu atâta precizie. La așa 'performanță', ar fi trebuit să se lanseze sub titlul Iphone6 Vintage. Mai mult, prețul lui o să fie de aproximativ 1000 de euro(?). Și te gândești: "Îmi iau Golf3, din 2004 sau telefon?". Dacă un Aifon6 din ăsta a ajuns să coste cât o mașină la SH, mă gândesc că Iphone7 va conține volan și pedală de accelerație. Frână n-au nevoie, că tehnologia nu se oprește. Abia aștept să-mi cumpăr Iphone 2500, cu motor de Mercedes.
Apropo de tehnologie, Nexus4 (în 2012) avea 760p resolution. Iphone6 (în 2014) are 750p resolution. Concluzia? Vor să ne strice ochii, iar la anu' să lanseze noii ochelari Eyephone2. Cu ei poți vedea femei goale, în format 3D. Bine, dacă îi dai jos ca să nu îți sară când te miști, cu plata în avans.
Nu vreau să par hater, însă, dacă pui motor de Dacie pe BMW, nu o să meargă mai bine mașina bavareză.
Una peste alta, abia aștept lansarea. Nu de altceva, dar vor scădea prețurile la Iphone 5..4..3..2.., cum ar fi spus Bin Laden, la un moment dat.
Spor la pietricelele Swarovski pe carcasă, fetelor!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare