HomeSocialLista tipelor cu risc de prăbușire la o petrecere...

Lista tipelor cu risc de prăbușire la o petrecere mare

Dacă ai mers vreodată la vreo petrecere care a depășit numărul de șase oameni și eventual n-au fost toți o gașcă de tipi în jurul unui calculator, înseamnă că inevitabil ai dat și peste tipa aia beată praștie în fața căreia și virginitatea ta îți spunea „bă, mai bine așteptăm ceva mai bun”. Cu toate că au puțin peste 24 de ani, au fost expertizate tehnic cu grad ridicat de prăbușire și trebuie să poarte o bulină roșie-n frunte. Dar cine sunt aceste tipe care se îmbată la evenimente de nu mai știu unde e ringul de dans și unde e toaleta?

Aia care nu și-a trăit liceul/facultatea

De cele mai multe ori tocilarii școlii explodează după ce-și dau seama că atâta învățat nu i-a ajutat prea mult și încep să se comporte precum niște adolescenți iresponsabili la vârsta la care bei doar ca să te simți bine, nu să ajungi în patru labe acasă. Asta dacă mai știi unde stai. D-aia la fiecare petrecere e câte una care știe „Luceafărul” pe de rost, dar care a dat deja pe gât mai multe pahare de vodcă și bea bere cu paiul. Ei i se pare chiar natural ce face și nu înțelege de ce restul se comportă precum niște „pensionari” când ea știe că-i cool să stai cu capul în ghiveci, să te tăvălești pe podea și să sprijini pereții cu grație. Tot ce poți să-i faci e s-o împingi într-un pat unde va leșina ca o legumă și a doua zi să-i recomanzi un fond de ten bun de ascuns ridurile de expresie și o petrecere de liceeni.

Nefe`

Asta vine după o relație lungă, pe care o considera deja căsnicie și nu că n-a înșelat vreodată în viața ei, dar nici măcar n-a visat alt tip. Ăla a părăsit-o din varii motive și uite că au trecut trei ani și tot ce a reușit să realizeze în perioada asta e păr pe mâini. E mereu sictirită, are o doză de sarcasm jignitor și o atitudine de-ți vine s-o legi. Orice abordare este un eșec și caută și-n zodiac un dezavantaj pe care să ți-l bage în față, ca mai apoi să reproșeze Universului că n-o vrea nimeni, toți sunt porci și ea are nevoie de iubire și înțelegere.

Alcoolica

Că-i genetic sau ține de educație, n-ai cum să te înțelegi cu o alcoolică. Ea vine la o petrecere chitită să bage cât mai mulți bărbați sub masă, nicidecum în pat. Și dacă reușești cumva s-o duci în cameră, se pot întâmpla două lucruri: nu-și amintește și spune că ai violat-o, ori își amintește și o să te simți precum la curve când o s-o vezi dimineață bâjbâind după chiloți, o gură de bere și o țigară. Dacă-ți mai cere și 1-2 lei pentru „o berică mai târziu” poți să te lauzi că ai reușit să întreții raporturi sexuale cu un mop de bar.

Recent părăsita

Dacă și-a primit papucii mai devreme de 2-3 săptămâni, e clar că vine la petrecere cu scopul de a-l uita pe nenorocit și are la braț și două-trei prietene pe care se bazează s-o ducă acasă. Se aruncă asupra băuturilor de cum a intrat, le amestecă pe toate inconștientă, dă pe gât incontrolabil, se bagă-n seamă cu tipi pe care-i compară din start cu fostul („tu ai freză ca fostul meu… un văcar!” sau „tricou d-ăsta avea și fostul meu… porcul!”) și inevitabil se mucifică atât ea cât și prietenele ei, care mai mult ca sigur ajung să se combine cu cineva. Apoi părăsita se enervează și pe alea două, că-s „curve”, și pleacă singură acasă. Timp de alte 2-3 săptămâni e nervoasă și pe ele că au părăsit-o și au lăsat-o la greu… precum porcul ăla!

Urâtele

Dacă ești din categoria strâmbelor și asta nu mai e un secret pentru tine, alt motiv să mergi la o petrecere n-ai. Ba mai mult, poate dacă bei te distrezi și ajungi să socializezi. Șansele să te placă cineva trează sunt de 5% (în funcție de cât de beți sunt masculii), dar dacă te îmbeți poți face genul de afirmații sau tâmpenii ce te pot pune pe harta atenției, de la „simpatică” la „jenantă”. Oricum, tu bei pentru că Dumnezeu ți-a dat gât doar pentru așa ceva.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare