HomeSocialSanatate si alte boliLuminița Anghel nu era ok?

Luminița Anghel nu era ok?

Din ce-mi aduc eu aminte, și nu-mi amintesc prea multe, Luminița Anghel era una dintre vedetele alea respectabile, nu? Adică cântăreață cu voce, prezență scenic, ba chiar și câteva piese bune. Nu-mi amintesc nici măcar una, dar sunt sigur că ea a compus câteva pe care le poți asculta din când în când pe Național FM.

Știți de ce întreb de Luminița Anghel? Că o tot văd de câteva zile la Kanal D și mă întreb: „ce caută domnule ea în mocirla aia? A pierdut un pariu și a avut de ales între moarte și moarte neuronală?”. Și nu doar că s-a dus la emisiunea lui CapatosMăruță 2, dar a venit și dr. Cristian Andrei, acest psiholog de kanal care s-a gândit el că nu strică să facă puțină terapie psihologică în direct. Să vadă proștii la TV cum se face.

Deci nu doar că Luminița Anghel și-a spălat rufele la Tv, dar și-a spălat și creierul și emoțiile. Bravo domnule, halal artiști.

Acestea fiind zise, putem trage un semn de egal între Andrei Versace și Luminița Anghel. Cu mențiunea că primul n-a pierdut niciodată concursul Eurovision, deci e mai tare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare