HomeSocialMândria de a avea copy

Mândria de a avea copy

De când sondajele (cele adevărate, nu alea prezentate prostimii la televizor) le-au băgat morcovul în cur cu tot cu frunze, arătând că diferenţa dintre Ponta şi Iohannis nu-i chiar aşa de mare pe cât şi-ar fi dorit ei, pesedeii au început o campanie furibundă de denigrare, în cel mai pur stil bolşevic, a candidatului liberal. Dacă ar fi să-i crezi pe răspândacii şi lătrăii care sug şi la ţâţa bugetului şi la puţa mogulului, Iohannis e cel mai josnic individ din istoria umanităţii.

Hitler e filantrop şi filosemit pe lângă el. După ce că are şase case care toate nu însumează suprafaţa unei singure vile dintre cele şapte ale lui Ponta, neamţul mai e vinovat şi că e neamţ, nu italo-albanez ca românul verrde Ponta, că e protestant, nu ortodox temător de Dumnezeu ca divorţatul Viorel, şi mai e, pe deasupra, şi provincial, nu bucureştean sadea, ca gorjeanul Victoraş. Nu mai vorbesc de faptul că neamţul venetic nici nu ştie să vorbeşte româneşte, ca atâţia corifei din PSD, gen Vanghelie, Grapini sau chiar Şova – mintea limpede a unui partid de lobotomizaţi.

Dar cea mai mare vină pe care sugacii i-au găsit-o lui Iohannis e că n-are copii. Domnule, e inadmisibil ca un om care vrea să fie preşedintele României să nu aibă copii. Iar vrem unul sărac şi cinstit, ca Ion Iliescu, care, fiindcă n-a avut copii naturali, a nutrit la pieptul lui viguros o întreagă şcoală de securişti şi nomenclaturişti, aflaţi şi acum la butoane?

Ce motivaţie mai are preşedintele unei ţări să bage şi el vastu’ la banii naţiunii dacă nu are copii, să le lase lor agoniseala lui de-un mandat sau două? Pentru cine să se mai zbată, săracul, dacă n-are măcar un fiu să facă contrabandă cu Ţigareta I, II, III etc, sau măcar o fiică să-i ducă mai departe succesurile agricole?

Am văzut că mulţi s-au arătat oripilaţi când doamna Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele-etc-samd i-a tras o săpuneală zdravănă lui Iohannis pe motiv că n-are copii şi că ce familie e aia fără copii? Are dreptate doamna şi e perfect îndreptăţită să vorbească. Ea o familistă atât de convinsă că nici n-a apucat să i se răcească fostul şi l-a şi luat pe actualul, să nu rămână multă vreme fără familie. Şi ea e mamă de copii, ştie ce vorbeşte! E drept că fiul cel mare e o loază care a împuşcat nota 1,2 la română, la examenul de bacalaureat, da’ mai contează? Are ea copil? Are! Deci mai bine cu loaze decât deloc!

Iar exemplul oferit de duduia Pandele e cât se poate de nimerit: cine să fie mai potrivit să conducă România decât un părinte iubitor ca Victor Ponta? Chiar prea iubitor, aş zice, dacă mă gândesc că abia ce-i născuse soţia un băieţel şi el deja umbla să mai facă o fetiţă, cu Daciana. Din dragoste, bre! Dragoste de neam şi ţară, evident, calitate pe care Iohannis nu o are, căci nu s-a învrednicit să dea din fund cu folos, ca Viorel.

Nici nu ştiţi ce indignat sunt că neamţului i se mai permite să candideze, deşi nu are copii. Loaze, neloaze, făcuţi cu o femeie sau cu cinci, ca Tăriceanu, da’ copii, frate! Dacă aş fi Ponta, zău de n-aş interzice prezenţa în politică a persoanelor fără odrasle. Ar trebui să poată candida doar cei cu mulţi copii, după mercurial: ai doi copii, ai voie să candidezi ca primar. Ai trei – te califici la parlamentare. Ai patru – poţi merge la europarlamentare. Ai cinci, zece sau paişpe – deja eşti bun de preşedinte.

Ştiu, există riscul ca astfel să avem preşedinte un bulibaşă din Strehaia. Da’ mă, dar măcar ăla e român d-ai noştri, din popor, nu neamţ d-ai lor!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare