HomeSocialMoșule, ce hipster ești!

Moșule, ce hipster ești!

N-am văzut hipster mai mare ca Moș Crăciun. Le are pe toate, dar nu vrea neam să facă o schimbare-n viața lui. Are același post de radio de ani de zile, 24/7 colinde și melodii care-n loc să te-mpingă spre muncă te fac să cazi la loc în pat. Uneori, am impresia că-i singurul care ascultă Magic FM, restul fiind pe Zu, unde-s premii în bani și glume de Crăciun în autobază. Spre deosebire de restul șoferilor, el nu rămâne niciodată înzăpezit cu tirul de Cico, și e păcat, că tare mult aș vrea s-aud o jurnalistă cum îl întreabă, înghețat și înfometat, „cum vă simțiți?”.

În privința mâncărurilor, Moșul nu face concesii. Prăjituri și lapte, pentru un diabet cu oase tari. N-ar pune gura pe-o șaormă nici rugat de toți copiii cuminți.  În privința femeilor, tot pe Crăciunița lui o preferă: albă, grasă și frumoasă, cum spun ardelenii. Oricât se freacă de el pupezele prin malluri și-l trag de barbă să-l verifice, n-o să cadă-n plasă, că el nu-i dintr-ăia.

Vestimentația e, de departe, cea mai hipsterească. Nu se mai poartă roșu de ani buni, unde mai pui că-n perioada mov a existenței umane n-a vrut neam să schimbe culoarea. Intră pe horn pentru că pe ușă-i prea mainstream, iar cu sania nu se mai merge de ani, de la inventarea celofanului. Cât de cool ar arăta Moș Crăciun tras pe-o pungă de reni?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare