HomeSocialO problemă cu Mihaela Rădulescu

O problemă cu Mihaela Rădulescu

Se dă următorul enunț: Mihaelei Rădulescu nu-i plac homosexualii. Ținând cont că și reciproca este valabilă, adică homosexualilor nu le place Mihaela Rădulescu, să se afle:

1. De ce Mihaela Rădulescu nu are voie să spună că nu-i plac homosexualii, iar homosexualii au voie să spună că nu le place Mihaela Rădulescu.

2. De ce Mihaelei Rădulescu, căreia îi plac bărbații cu penis, nu-i plac niște bărbați cu penis cărora le plac la fel de mult bărbații cu penis.

3. De ce Mihaelei Rădulescu, care a avut mulți bărbați cu penis, nu-i plac unii bărbați cu penis care au avut mai puțini bărbați cu penis decât Mihaela Rădulescu.

4. De ce trebuie amendată Mihaela Rădulescu când spune că nu îi plac homosexualii, iar homosexualii nu trebuie amendați când spun că nu le place Mihaela Rădulescu.

5. De ce este incorect ca Mihaela Rădulescu să spună că homosexualii sunt anormali și normal ca homosexualii să spună despre Mihaela Rădulescu că e incorectă.

6.  De ce crede Mihaela Rădulescu că este normal ca ea, femeie fără penis, să se culce cu bărbați cu penis și anormal ca femei cu penis să se culce cu bărbați fără penis.

7. De ce susține Mihaela Rădulescu că sexul cu un singur penis este superior sexului cu două penisuri.

8. De ce nouă, cărora ne erau indiferenți homosexualii și Mihaela Rădulescu, a început să ne placă Mihaela Rădulescu, cu sau fără penis.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare