HomeSocialD'ale cetateanuluiOana Roman, internată în spital după ce a mâncat...

Oana Roman, internată în spital după ce a mâncat o sută de suluri de hârtie igienică de teama coronavirusului!

Oana Roman a fost spitalizată în această dimineață, de urgență, după ce a înlocuit shaormele și burgerii din meniul său obișnuit cu nu mai puțin de 100 de suluri de hârtie igienică.

După ce a urmărit la televizor goana populației după rîvnitul articol de igienă, studiind mai multe rapoarte care au făcut-o să creadă că oamenii golesc rafturile supermarketurilor de pungi cu făină, drojdie, hârtie de toaletă și dezinfectant tocmai pentru a le folosi într-o cură alimentară preventivă, Oana s-a gândit că folosirea sulurilor, împreună cu alte substanțe de curățenie, ar putea-o împiedica să contacteze coronavirusul.

„Toată lumea vorbea despre coronavirus și despre cumpărarea hârtiei igienice. Eram sigură că motivul din spatele acestei fugi nebune după alimentarea cu acest produs era legat de faptul că I s-au descoperit niște proprietăți curative pe care autoritățile doreau să le țină secrete", a declarat Oana Roman jurnaliștilor de la Canal B.

Hilar este, însă, faptul că Oana Roman a reușit să ajungă pe patul de spital după ce a ingerat nu mai puțin de 100 de suluri de hârtie igienică, vreme de câteva zile, în diverse asocieri culinare, și folosind o combinație de clor și agent biocid pentru prepararea unor sosuri.

„Am zis că, în izolare fiind, cel mai bun lucru ar fi să gătesc. Așa că mi-am făcut supă de hârtie igienică de pui, piure de hârtie igienică, cartofi prăjiți cu degețele din hârtie igienică, pizza din hârtie igienică, ce mai, a trebuit să inventez o mulțime de combinații, deoarece nu am putut găsi nicio rețetă de hârtie igienică pe internet”, a mai declarat Oana reporterilor Canal B.

Medicii de la Spitalul de Urgență spun că Oana Roman suferă de o constipație severă și de iritații stomacale pricinuite de sosurile pe bază de clor, dar prognoza de recuperare este una extrem de favorabilă.

”Stiu, o să se distreze mulți când or să afle motivul pentru care sunt eu în spital, dar cel puțin eu sunt la pat din cauza hârtiei igienice și a clorului, nu din pricina neglijenței și a coronavirusului, cum sunt alții, da?”, a mai precizat Oana.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare