HomeSocialOvi & Paula, Teo & Liviu, Vova & NATO

Ovi & Paula, Teo & Liviu, Vova & NATO

Papa Francisc a comis-o în grup: în loc să spună “caso” într-un discurs, a scăpat un “cazzo” de toată frumuseţea. Ţinând cont că făcea apel la pace în Ucraina, se dovedeşte că gura credinciosului adevăr grăieşte, şi că Dumnezeu lucrează pe căi aluzive când e vorba de varianta sa pravoslavnică.

Evaluarea Naţională s-a lăsat, ca de obicei, cu obişnuitul cataclism, jumătate dintre elevii de a opta dovedind că şcoala este în continuare un fel de simulator pentru ei. Ca şi pentru mulţi dintre profesori, plătiţi şi mai prost de când cu monitorizarea video a sutienelor colectoare la examene. Viitor de aur ţara noastră are, şi prevăz că nu scăpăm curând de simulare!

Abia ce se calificară Ovi & Paula (sau invers) la Eurovision, că acuzaţiile de potriveală fonică au şi apărut pe portativ, nu fără temeiuri. Aş propune să se introducă în muzică noţiunea de “plagiat accidental”, dacă în Parlament nu i-a ieşit gigelului liberal demisionat. E normal să se mai lovească liniile melodice, cu doar şapte note avute la dispoziţie. Măcar tunsoarea lui Ovi e, zic eu, originală şi reprezentativă!

Multă lume e supărată, pe bună dreptate, că Leonardo DiCaprio tot n-a luat Oscarul. Poate ajunge şi festivalul american un fel de Eurovision, iar Leo îşi va adjudeca titlul cu ajutor european şi cu Mama Italie în prim-plan. Până la urmă, clasamentele astea sunt şi ele, de multe ori, o simulare; dacă ne gândim că Gary Moore nu e plasat de Rolling Stone în primii 100 de chitarişti ai lumii, parcă te apucă limbajul lui DiCaprio din “The Wolf of Wall Street”.

Liviu Vârciu şi Teo Trandafir au făcut pe Clark Gable şi Vivien Leigh în direct, dedându-se la un sărut franţuzesc pasional, protagonistul declarând postludic: “Eu dezvirginez cu limba”. Chiar aşa, seducătorule, de ce nu ne-ai arătat şi nouă cum se face, ţi-a fost frică de frigidele din CNA?

Unii jurnalişti argentinieni au scris despre România ca despre nişte “tărâmuri ţigăneşti”, de unde deducem că virtuozii noştri – alţii decât cei din fosta formaţie de aur – au ajuns şi pe tărâmuri argentiniene, ducându-ne faima în lume. Eu nu mă pricep la fotbal, dar din ce aud, actuala echipă a României e un fel de taraf jucând cam după ureche. Poate-i batem, să se înveţe minte şi să spună corect altă dată, adică “tărâmuri rromane”!

După doar un an de Parlament, Tudor Barbu intră în al treilea partid, confirmând traseismul atât de drag “politicianului” român cu obraz de toval. Brigada DD în acţiune, la munte, la mare, şi oriunde e rost de chiabureală la buzunare!

În aşteptarea carnavalului de la Rio şi a lui Radu Mazăre, dansatoarele de samba au luat cu asalt clinicile de chirurgie estetică, explodând numărul operaţiilor de mărire a sânilor şi posterioarelor. Pensionarii din Constanţa asaltează şi ei centrele de distribuire a puicuţelor din pachete, dar care par supuse unor neplăcute operaţii de liposucţie şi scădere în greutate. Vremuri grele, pachete mai uşoare, după buget, coane Radu Fănică Mazăre!

Personal, nu am reuşit să dezleg enigma ce frământă presa de cancan în legătură cu unele poze ale Vicăi Blochina pe Facebook: are sau nu chiloţi? Sper ca totul să meargă bine şi să se lămurească satisfăcător problema. A, să nu uit: şi situaţia din Crimeea la fel!

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare