HomeSocialPMP = Pălăvrăgeala Mediocră a Primatelor

PMP = Pălăvrăgeala Mediocră a Primatelor

PMP seamănă cu un puiet de păr, care a fost plantat din bună-voință de vreun mucos de 6 ani. Stau, mă uit la el cum crește și apoi, când nimeni nu se așteaptă, apare un țigan și îl taie de la rădăcină, cu mine de față. Și eu nu fac nimic. De ce? Pentru că pot să cumpăr pere de la magazin.

Dar să ne gândim acum că părul este, de fapt, o pubelă în care au fost aruncați toți oamenii de vreo 40 de ani care încă se simt ,,tineri și efervescenți”. Plus o femeie cu un buchet de floarea-soarelui în cap și o față de castor canadian. Îl vezi pe toate străzile, ești martor la creșterea lui și apoi privești meschin, pe deasupra ochelarilor de soare, cum o șopârlă ca Voiculescu îl desființează. Simplu, ușor și fără bătăi de cap. S-a născut, a trăit 4-5 zile de campanie euro-parlamentară și apoi a dispărut în neantul din care a apărut. Nimeni nu i-a observat, fiindcă oricum putem cumpăra oricând circari și clovni de la magazinul din colț.

În primul rând, mi-am îndreptat luneta către PMP din două motive… pentru că… Elena Udrea și pentru că… stupiditate. Nu zic că celelalte produse de pe piață ar fi altceva decât făcături chinezești, dar PMP-ul are ceva aparte. Ceva ce mă face să mă apropii de o constipație severă în timp ce butonez un MacBook Air cu un măr din ăla gigantic pe spate, pe toaletă.

Și asta spune multe, în general despre numeroase lucruri, inclusiv despre mere. Nu mai cumpăr mere, de frică să nu mă trezesc cu vreo veveriță blondă cu un cârnat de Pleșcoi în gură și niște fantezii cu tractoare și culturi de grâu, care apar pe afișele PMP-iste. Trăiesc acum doar cu lămâi și mandarine din Coasta de Fildeș.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare