HomeSocialPoșta Redacției: "Am căpătat niște crampe dureroase la antebrațul...

Poșta Redacției: “Am căpătat niște crampe dureroase la antebrațul drept”

Te doare gâtul și nu știi ce supozitor să iei? Te mănâncă-n cur și nu știi cum se administrează Faringoseptul? Ai un perete care face igrasie și o nevastă care nu face sex? Academia Cațavencu e aici ca să-ți rezolve problemele. Trimite-ne un mesaj pe adresa și vei primi cel mai bun răspuns de la cei mai competenți specialiști. Garantăm confidențialitatea.

„Sunt un adolescent obișnuit, cu bucurii și neplăceri firești pentru vârsta mea. Totuși, de la o vreme, am o problemă nouă: am căpătat niște crampe dureroase la antebrațul drept și, deși am consultat mai mulți medici, n-am aflat cauza lor. Ce se întâmplă cu mine?“

Amorel Pândaru, 14 ani, elev

Răspuns:

Dragă Amorel, din punctul nostru de vedere nu se întâmplă nimic cu tine, ești, așa cum ai spus și tu, un adolescent obișnuit. Din punctul de vedere al Bisericii, însă, în caz că te interesează, e bine să știi că masturbarea este considerată un păcat grav, care duce la orbire. Acum, este foarte important pentru tine să decizi care sfat ți se potrivește și te ajută mai mult, al nostru sau al popilor. Popii o să-ți zică să încetezi, pentru că, pe lângă pierderea vederii, te așteaptă și veșnicia Iadului. Noi, în schimb, îți sugerăm să încerci și cu stânga.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare