HomeSocial„Provocarea scortişoarei”, noua metodă de a demonstra că eşti...

„Provocarea scortişoarei”, noua metodă de a demonstra că eşti prost

După ditamai nebunia de Harlem Shake şi Gangnam Style – fenomene care i-au făcut pe fondatorii YouTube să îşi dorească să fi băut şi să fi făcut sex mai mult în facultate în loc să creeze acel spaţiu virtual în care toţi cercopitecii îşi pun clipuri crezând că sunt amuzanţi, deştepţi sau inspiraţionali, anul acesta vine cu ceva nou: pornit de la… cine oare? Americani.

Se cheamă „Provocarea scorţişoarei” şi înainte să vă gândiţi că este vorba de vreo bătaie între iepuraşii playboy pe o plajă de scorţişoară aflaţi că nu este. Este un experiment despre care cred că nici când ai cinci ani nu te gândeşti că ar putea să producă ceva bun. Ce se întâmplă în el: nişte retar.. americani încearcă să înghită, fără apă sau alt lichid (nu că în combinaţie cu lichid ar fi o idee bună), o lingură plină ochi cu scorţişoară.

Ce se întâmplă după? Ce moartea domnului Lăzărescu ar putea să se întâmple după (?!?!) decât că te îneci, te ustură gura de îţi vine să desparţi Marea Roşie în două cu limba, nu mai poţi să respiri pentru că praful de scorţişoară se duce drept în plămâni, dacă ai noroc ai o mamă acasă care te duce la spital unde speri ca ventilaţia artificială să funcţioneze în cazul tău şi să nu îţi planteze cineva un arbore de scorţişoară să ţină umbră mormântului.

Dacă rezişti să te uiţi la unul sau două dintre cele peste 50.000 (nu zece, nu cinşpe!! 50.000) de clipuri cu idioţi care încearcă să înghită scorţişoară de parcă ar fi seminţe decojite şi nu te-ai convins că eşti înconjurat de IQ-uri negative, aruncă un ochi la comentarii, unde puşti de 10-12 ani comentează „vai cât de amuzant te-ai înecat! mai fă-ne un clip!”. Unde mai pui că unele dintre clipuri au în jur de 10.000.000 de vizualizări.

Nu credeam că voi scrie asta prea curând, dar cred că îi prefer pe băieţii care dansează de parcă au făcut baie cu uscătorul în cadă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare