HomeSocialRomânia TV a reușit impasibilul

România TV a reușit impasibilul

De ceva zile-ncoace România TV a-nceput să facă o adevărată pasiune pentru Gigi. Poate-i felul lor de a se pune bine cu liberalul, auzind că se scumpesc lactatele. N-am fost mereu atent să văd dacă-i zilnic invitat, ori sunat, dar în mod cert cei de la GSP TV îi simt lipsa, mai ales acum când au văzut cât rating face pentru RTV.

Școlite în ale jurnalismului, moderatoarele de la RTV au pus în aplicare tot ce-i mai important în manualul roz, cu două straturi, parfum de caise și puțină aloe ca să nu irite: cumperi-ștergi-arunci-tragi-apa-cumperi ș.a.m.d. Asta-i strategia prin care Gigi a devenit invitat permanent. Și, de câteva zile, nu-i femeie pe care să n-o „oierească” (doar porcarii porcăiesc): Tatoiu, Pora, Săftoiu și cine știe cine mai apare, că-s multe femei în România. Una-i „Monicuța ofticoasa”, cealaltă-i „Ciocănitoarea Woody” și ultima a fost poreclită „Pufulețul lui Băsescu”. Zilnic, RTV asigură publicului 30 de minute de ciobănism radical, doar așa, de dragul meseriei de jurnalist la stâna. Și evident că le place, doar se citește tristețea pe chipul moderatoarelor când văd că invitații le pleacă din emisiune. Și-au spus cu siguranță, după plecarea Monicăi Tatoiu și a Andreei Pora, că până la alegeri reușesc să bată un record: ziua și invitatul plecat. Din păcate pentru ei, Adriana Săftoiu a-nțeles circul în care a intrat și-a avut prezența de spirit s-o taxeze pe moderatoare. „Vă place? Vă place circul pe care-l produceți zilnic?”, i-a transmis Săftoiu celei care n-avea nici măcar o idee despre cum se ține-n frâu o emisiune.

Nici măcar n-au decența să-l invite în studio pe Gigi, ca să știe tot invitatul cu cine are de-a face. „Bun, discuția devine cam plictisitoare și ăștia în cască-mi tot repetă că ne depășește Trinitas la audiență. Gata, plusăm. Să-l sunăm pe Gigi!”, își spun cu siguranță-n minte realizatorii.

Se așterne un mucegai de firmă pe marea brânză făcută de RTV.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare