HomeSocialTrei nimicuri pe care românii au cheltuit SMS-uri

Trei nimicuri pe care românii au cheltuit SMS-uri

Că românul n-are bani o demonstrează sutele de smartphone-uri ce se vând anual. Și chiar și cel mai sărac posesor de telefon, dacă nu-i mai smart decât cărămida la care vorbește, tot a dat măcar o dată un SMS într-una din situațile următoare:

1. OTV – n-a murit de mult postul de televiziune preferat al conspiraționiștilor de garsonieră, așa că nu puteam uita faptul că erau români ce dădeau mesaje pentru a-și spune părerea vis-a-vis de cazul Elodia, exorcizarea de la Tanacu, ori alte emisiuni menite să niveleze creierul mai ceva ca un patinoar. Și vedeai cum bara colorată de sondaj crește și scade în funcție de „Da“-urile și „NU“-urile fanilor. Nu visa domnul Dan să aibe vreodată norocul de un fan grup atât de mare, echipat cu credit pe telefon și dreptul de a vota.

2.Mireasă pentru strâmbul meu – că-i mireasă, noră, sau cum îi mai spune, burtiera emisiunilor plesnește de mesaje. Toate casnicele și toți flăcăii frustrați că nu și-au găsit nici măcar sfertul se rățoiesc și-și dau cu părerea despre exponatele din emisiune, care-i mai casnică, care-i mai demn să fie soț, ș.a.m.d. P-aia sinceră și ușor de explicat într-un singur SMS: emisiunea e o șuetă de bloc cu patru etaje din Ferentari, lipsind semințele sparte de pe rochia strălucitoare a prezentatoarei. Mamele sunt niște țațe îmbrăcate mereu ca pentru o nuntă la cort, băieții lor par genul de oameni ce l-ar masa pe Gigi Becali dacă ar fi colegi de celulă, iar fetele alea, săracele, niște manichiuriste ratate, ori buticărese cu diplomă luată la „Spiru Haret“.

3. Adrian Țuțu – îl știe toată țara că-i primul câștigător al concursului „Românii au talent“. Primul om care a reușit să-i facă pielea de găină Andrei și cel care a ridicat speranțele a mii de români care credeau că talentul zace-n versuri patrioto-elogioase și steaguri fluturate. Dac-o spunem p-aia dreaptă, PRO TV-ul a vândut așa bine povestea lui de orfan încât nici Iisus de concura la „Românii au talent“ și mergea pe apă, ori se lăsa crucificat, nu câștiga. D-astea sigur au fost și pe la OTV. Și uite că s-a votat în draci, ciorapărul a câștigat și acum s-a manelizat. De la Adrian Țuțu pentru toți cei care l-au votat pă băiatul ăsta talentat, piesa „Duduie“ (… în voi). Se știe!
Poftim și maneaua să nu credeți că umblăm cu orfanul vopsit:

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare