HomeSocialD'ale cetateanuluiScrisoare deschisă de la un Pitbull protestatar către Pechinezul...

Scrisoare deschisă de la un Pitbull protestatar către Pechinezul Liviu și Chihuahua Sorin

Dragă Livache, dragă Sorinache,

Îmi permit să vă spun pe numele mic pentru că simt că doar cu o găleată de apă caldă vă mai puteți opri din isteria de a vă mirosi și linge în fund unul pe celălalt, în cerc, de vreo 3 săptămâni încoace. Știu că pare greu de crezut, dar viața e mai complexă decât gustul și mirosul de funduri, vă spune asta un câine care adoorrrrră fundurile, ceea ce ar trebui să vă dea serios de gândit. Dacă vă veți ridica puțin ochii din găurile mici și negre în care v-ați afundat boturile și vă ștergeți la năsuce, sunteți pregătiți corespunzător ca să primiți niște sfaturi utile despre viață.

Probabil nu pricepeți cum de un Pitbull Terrier plătit cu 30 de lei de Gheorghee Soroș își permite să semneze o scrisoare deschisă către un Pechinez-Isteric sau un Chihuahua-Linge-Funduri-de-Pechinez. Răspunsul este simplu: voi doi, judecând după atitudine și principii, tot din sfera canină faceți parte, doar că nu sunteți câini, sunteți javre. Vă las scrise aceste mici trucuri despre cum puteți transforma din javre în câini, sau 5 pași simpli pentru o conviețuire exemplară cu stăpânul.

1. Niciodată să nu ridicați piciorul ca să faceți pipi pe stăpân. Stăpânul e persoana care vă dă de mâncare, Livache, Sorinache, se aude? Mai precis, în cazul vostru, stăpânul e poporul. Iar poporul nu apreciază ca, după ce vă dă crănțănele cu apă și vă asigură un acoperiș deasupra capului, să faceți pipi pe pantalonii lui. Pentru că asta se numește tupeu nesimțit și veți fi puși imediat cu botul pe lăbuțe.

2. Dacă stăpânul vă aruncă o minge, voi să nu vă întoarceți cu un spray paralizant pe care i-l pulverizați în ochi. Pe înțelesul vostru, dacă poporul v-a votat pentru salarii și pensii mai mari plus reducere de taxe, voi să nu vă întoarceți cu aministii și grațieri. Știu că e greu pentru un Pekinez și un Chihuahua să aducă înapoi mingea, pentru că aceste rase isterice își înfig de obicei dințișorii ascuțiți în minge și o sparg-  a se vedea gaura fără fund lăsata de Cioloș-, dar să știți că stăpânul așteaptă încă mingea. Și nu îl puteți fenta.

3. Nu mai trageți în lesă și nu mai fiți agresivi cu oamenii! Ar fi neobișnuit să vezi un Pechinez și un Chihuahua cu zgardă de forță, dar probabil asta e soluția atunci când încearcați să deturnați o plimbare. Dacă voi trageți către penali, lătrați la garduri și vreți să îi mușcați pe cetățenii acestei țări în loc să vă vedeți de plimbare, probabil că stăpânul vă va aplica în cele din urmă dresajul cu electroșocuri. Nu îl faceți pe stăpân cu nervii!

4. Învățați ce înseamnă fidelitatea. Dacă ați fost adoptați și primiți în casă de către stăpân, nu dați din coadă la primul penal pușcăriaș care vă promite o friptură în sânge. Nu încurcați stăpânii! Stăpânul este cetățeanul de rând care te votează, nu papagalul barosan din colivie care țipă "aministie!".

5. Stăpânul trebuie păzit, nu mușcat! Ca răsplată a încrederii stăpânului, câinele îi oferă protecție și afecțiune. Tradus pe înțelesul vostru, sistemul sanitar și educația ar trebui să fie prioritățile voastre, căci prin ele poporul evoluează și are parte de un trai decent. Când încercați totuși să mușcați mâna care vă hrănește iar prioritatea voastră sunt penalii din pușcării, atunci poate suferiți de turbare iar stăpânul iese în stradă și își face vaccinul.

Ca să închei, acestea sunt cele 5 sfaturi de bine pentru Pechinezul și Chihuahua României, deranjați că Pitbullii democrației au primit 30 de lei de la Soroș. Poate data viitoare ne dă 50, ca să ridicăm piciorul și mai sus.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare