HomeSocialStâlpii mint cu nerușinare

Stâlpii mint cu nerușinare

Ne plângem că din când în când ne mint fețe uriașe cu gușe întreținute, așezate peste tot prin țară. Sunt capete monstruoase ale candidaților, rânjiți că mai pupă un mandat. Dar de ce ne plângem, că stâlpii ne mint cu nerușinare 24/7.

Știe deja toată lumea că modelul ieftin de trancarici cu patru roți, ABS, SRS, aer condiționat ș.a.m.d. nu mai e pe stoc. Cu toate că stâlpii te invită la dealer să-ți schimbi mașina. Minciuni! Și ai văzut reclama aia cu detergentul care-i mai bun decât produsele obișnuite? Le-am încercat pe toate, obișnuite sau neobișnuite, și niciunul nu e în stare să scoată o biată pată de ulei de halva. Minciuni!

De companiile de telefonie nu trebuie să mai vorbesc, da? Nu dau nume, dar o știți p-aia de-ți retrimite de câte trei ori un SMS? Ori p-aia care-ți cere garanție la telefon, gratis, dar pe 10 lei lunar? Ori p-aia cu acoperire mare, dar semnal 0 la etajul doi al unui bloc din Rahova? Asta nu vedem pe stâlpi, doar globulețe, cifre mari, prețuri mici. Minciuni!

Mă mint și hipermarketurile cu prețurile lor, mici la raft, schimbate la casă, cele mai bune haine în X loc, deșirate după o spălare. Vă mint fetele de pe bannerele mărcilor de îmbrăcăminte, că-s photoshopate și au sânii desenați. Poți umbla cu ciorapi croșetați în sutien, n-o să ai umbra aia de pe banner. Și minciuna continuă…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare