Stat laic? O laie!

Coaliția pentru Familie, absurdul oglindit în nesimțire și agresivitate, a reușit ce și-a propus: să dividă societatea, a izbutit, ca niște buni creștini cum se autodeclară, să ne facă să ne urâm între noi. Și nu, să nu credeți vreo clipă că este vorba despre homosexuali sau familie, nu, Coaliția pentru Familie este BOR-ului care pierde din influență și credibilitate, amenințată de tot mai multe voci care cer taxarea, anularea privilegiilor și impozitarea acestei mafii numită Biserica Ortodoxă Română. Și cum acționează Biserica când e amenințată? Șantajează partidele politice, demonstrându-le că fără Biserică pierd puterea și voturile, adică locurile în parlament, ministere sau guvern. Căci, din nefericire, statistic vorbind, BOR-ul încă domină prin influență majoritatea needucată și săracă a României, adică cea mai mare parte a electoratului român.

Pe scurt: BOR-ul vrea să își securizeze și să își protejeze averile și afacerile făcând o demonstrație de forță prin mizeria numită Coaliția pentru Familie. Partidele care nu se asociază cu demersul Bisericii Ortodoxe Române rămân pe dinafară! Pentru că popii le vor spune oamenilor la slujba de duminică care partid e interesat de binele famililor lor și care partid le protejează copiii împotriva homosexualilor, care homosexuali vor să le răpească plozii, să îi adopte și apoi să îi facă homosexuali și pe ei. Că așa au și strâns cele 3 milioane de semnături: prin manipulare jegoasă și minciuni.

Partidele au pus imediat botul la șantajul BOR-ului și au semnat un protocol cu Coaliția pentru Familie, iar cele care nu au semnat nu au avut curajul să se delimiteze de această acțiune. Greșit, domnule Nicușor Dan, pentru că electoratul USR-ului nu este oricum la sate unde influența popilor e puternică, ci în orașe unde există net iar oamenii se uită pe YouTube, nu în gura scârbelor în sutane de aur.

Revenind, Coaliția pentru Familie reprezintă, pentru unii dintre noi, reperul "așa nu!", care se extinde și la partenerii acestor ordinari comuniști. Adică: dacă PNL-ul a semnat un acord cu leprele comunistoide, nu mai votez PNL. Dacă Dragnea e fanatic religios, îi dorim să se lege cu o bombă și să se autodetoneze în sediul Coaliției împreună cu toți membri PSD. Pentru că viermii din Coaliția pentru Familie nu pot trezi în oamenii normali la cap decât ură, scârbă și multă lehamite de România.

Și pentru că partidele sunt prea dornice să împartă ciolanul și prea puțin principiale, au semnat aproape toate că susțin demersurile puțopalmilor coalizați. Astfel încât, românii s-au văzut în imposibilitatea de a mai putea alege: toți sunt la fel!, așa au declarat cu scârbă oamenii.

Și eu am trăit această dezamăgire de a descoperi că nu am opțiuni. Și eram absolut convinsă că nu am ce să caut la vot. Apoi m-am gândit că vor obține ce și-au propus: să fure țara asta prin scârba noastră. Cum credem noi despre ei că sunt toți la fel de jigodii, așa cred și ei despre noi: toți alegătorii sunt proști, leneși și prea nesimțiți ca să nu fie săraci.

Iar dacă vor câștiga prin neprezentarea noastră, atunci au dreptate: toți suntem la fel crezând că toți sunt la fel.

Totuși, n-aș vrea să îmi las scârba să mă sufoce, pentru că se va sfârși dezastruos: BOR va prospera în continuare și va înlocui treptat educația cu îndoctrinarea, PSD-ul va fura ce a mai rămas nefurat iar Coaliția pentru Familie ne va arde pe rug fiindcă ne place și pe la spate.

Dacă nu ieșim din generalizări acum, vom avea un viitor dezolant. Și nu, nu toți sunt la fel. Nu toți candidații la parlamentare au delapidat fonduri europene, nu toți au organizat Gala Bute, nu toți au în pereții caselor tapetați cu tablouri de milioane de Euro, nu toți au vrut să organizeze o lovitură de stat, nu toți au mers neoficial cu coloană oficială, nu toți și-au serbat ziua de naștere pe Arena Națională, nu toți au șpăguit electoratul, nu toți au împiedicat oamenii să voteze, nu toți și-au protejat colegii penali în parlament împotriva urmăririi penale, nu toți fac mișto pe Facebook de victimele de la Colectiv pentru a-și atinge astfel contracandidații, nu toți au luat mită de la un criminal care ne-a omorât prietenii și părinții în spitale infecte.

Nu sunt toți la fel. Cum nici noi nu suntem toți la fel. Tu nu ești ca sărmanul ăla neajutorat și needucat de la țară pe care îl poate manipula un popă imbecil. Tu gândești! Gândește-te ce repersusiuni vor exista dacă lași scârba pentru politică și politicieni să te împiedice să votezi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare