HomeSocialTOP 5 asasinate politice ale dinastiei Băsescu

TOP 5 asasinate politice ale dinastiei Băsescu

Hai c-a lămurit-o Gâdea şi pe asta. Formatorul opiniei a cel puţin 7,4 milioane de români a făcut lumină în cazul "mazilirii" micului Principe Nicolae: totul este o nouă lucrătură a lui Băsescu, care vrea astfel să pună mâna pe averea Casei Regale. Nemulţumit cu pensia nesimţită, vila de la Stat, moşia din Nana, milioardele din Seychelles şi piramidele de pe Marte, dictatorul-pensionar vrea să-l spolieze pe alt pensionar amărât al României, Regele. Mihăiţă a întocmit, pentru argumentaţie, şi un TOP 5 al atacurilor îndreptate împotriva Regelui, printre care declaraţiile lui Băsescu despre Mihai sunt la locul lor de frunte binemeritat. 

Noi am intrat adânc în istorie, având mai mult timp liber decât Gâdea şi Băsescu la un loc, identificând un TOP 5 al atacurilor familiei Băsescu împotriva domnitorilor de drept ai ţării. Prilej pentru a constata indubitabil perenitatea trădării şi ticăloşiei acestui sistem numit "Clanul Băsescu":

1. După cum aţi aflat online de la dacomanii neamului, Decebal şi Dacia nu ar fi fost niciodată înfrânte de Imperiul Roman, datorită superiorităţii nete a tehnologiei dace şi a echipamentelor de luptă din dotare. Dacii practicau levitaţia, atacându-şi din aer inamicii, cunoşteau teleportarea şi utilizau laserul ca principală armă letală. Aşadar, trădarea era singura variantă accesibilă latinilor, şi au folosit-o racolându-l pe infamul dac Bastos. Conform unor inscripţii descoperite la Orăştie, Bastos (pe numele real Basteskos) era clar un străbun al lui Băsescu, fiind cel mai vajnic băutor al Daciei Mari şi hăhăind sonor, mai tare decât toţi partenerii de butie. Datorită vânzării lui Bastos/Băsescu au găsit romanii calea de a intra în cetatea inexpugnabilă a Sarmizegetusei, iar trădătorul a dat el însuşi o mână de ajutor la sinuciderea Regelui Decebal, pe la spate. Viteazul Rege avea neţărmurită încredere în ticălos, fapt ce l-a costat viaţa şi Regatul. Se pare că ultimele lui cuvinte au fost: "Şi tu, Basteskos?!"

2. Atunci când Neagoe Basarab a hotărât ridicarea Mănăstirii Curtea de Argeş, a apelat (ştim din legenda nelansată de Antena 3) la serviciile marelui meşter Manole. Din anumite izvoare istorice înmânate nouă printr-un grup de generali patrioţi (nu ne divulgăm, ca şi Gâdea, sursele), Manole se numea de fapt Manolea, umbla îmbrăcat doar în mov şi era un strămoş al băsistului Manolea cu ajutorul căruia Băsescu l-a executat paranormal pe extrasenzorialul Geoană. Evident, Manolea îi întrecea pe toţi din echipă la meştereală, exceptându-l pe cel care era mâna sa dreaptă. Acesta, cuman creştinat, ca şi Basarabii, era cunoscut drept Basomir Zugravul. El a devenit prototipul meşterului român celebru prin veacuri – cel de-ţi ia întâi banii şi pe urmă îţi dă băseneală la greu, sau nu-ţi mai dă nimic. Basomir Zugravul (v-aţi prins de legătură) a fost omul din umbră care a întârziat lucrările Mănăstirii până când au intrat în baladă, sustrăgând noaptea materialele de construcţie. După fiecare tâlhărie, Basomir şi banda lui lăsau la locul faptei o tăbliţă cu înscrisul "Aici sunt galbenii dumneavoastră". Faptul i-a produs atâta inimă rea domnitorului, încât Neagoe a decedat înainte de a-şi vedea opera terminată, cu finisaje. Suntem siguri că şi Gâdea va fi de acord cu noi că s-a consumat în acest fel încă un asasinat politic înfăptuit de Băseşti.

3. Marele Vlad Ţepeş, domnitorul care şi azi ocupă primul loc în nostalgiile românilor, imediat după imbatabilul Ceauşescu, şi-a sfârşit brusc ascensiunea fulgerătoare conform tradiţiei milenare valahe, adică tot prin trădare. Adevăratul motiv al arestării sale de către Matei Corvin este intriga unei căpetenii numite Básóczi, omul de legătură al lui Corvin plasat printre apropiaţii lui Ţepeş. S-ar părea că motivul a fost gelozia, domnul dorindu-şi s-o tragă personal în ţeapă pe fiica bălaie a boierului Udrea, după ce-şi pusese oamenii să-l tragă ei pe Udrea. Frumoasa codană, care-şi vrăjea pretendenţii cântând fermecător, era însă deja în relaţii avansate cu Básóczi, el folosindu-se de influenţa asupra lui Ţepeş pentru a câştiga blonda licitaţiile de achiziţionare ale ţepelor. Básóczi ştia că Ţepeş nu-şi refuza niciodată ofertele pe care şi le făcea singur şi că, fără niciun dubiu, el şi aleasa lui vor ajunge în ţepe diferite ale domnitorului. Aşa că l-a vândut pe acesta lui Matei Corvin, măsluind o scrisoare prin care Vlad se angaja să lupte alături de turci contra Ungariei. Nu credem că mai e nevoie să vă spunem noi că acest Básóczi a fost tot un străbun din linia lui Băsescu, aţi observat doar în ce relaţii bune şi regretate a fost diktatorul cu omologul său de tiranie, Viktor Orbán.

4. Împrejurările asasinării lui Tudor au rămas mereu neclare, asta până la acest text. Suntem în măsură (mii de mulţumiri istoricului Gâdea!) să vă oferim, în premieră, cheia misterului. Trădarea a venit de la mai mulţi căpitani de panduri, manipulaţi diabolic de Basazoglu – omul căruia slugerul îi executase fratele, pe motiv că era în taină şefu' la zlătarii jefuitori a tot ce prindeau, de multe ori chiar înaintea pandurilor. Normal, ideea lucrăturii a venit de la Basazoglu, pe care l-am dibuit în arhive (la fel de normal) ascendent al aceluiaşi Băsescu. El a ticluit o misivă fake a lui Tudor către turci, prin care le-ar fi promis susţinere împotriva grecilor revoluţionari şi sprijin pentru ridicarea unei moschei impunătoare la Bucureşti. Urmarea o cunoaşteţi din cărţile de istorie oficială, minus revelaţia că Basazoglu a mânuit sabia la execuţie, fiind răsplătit de greci cu o insulă în Egee.

5. A frapat întotdeauna faptul că bătrânul Carol I a părăsit această lume exact când interesele politice cereau ca pe tronul României să vină cineva mai puţin ataşat sângelui teuton. S-a mers până la afirmarea unui complot iniţiat de Regina Maria şi care i-a dat o cupă de ajutor lui Carol să găsească liniştea unui loc cu verdeaţă. Complet fals; Regele era supravegheat pe patul suferinţei de un anume servitor Băsea, considerat ca devotat pe deplin Casei Regale şi lui Carol. (Nici n-a trebuit să mergem prea departe în arhive, l-am găsit rapid pe Băsea ca înaintaş de sânge al sângerosului Băsescu). În realitate, pe când era doar cu Băsea, Regele l-a întrebat pe acesta: "Dragul meu servitor, eu o să mor, dar ce o să se aleagă de România în viitor?" "Stai liniştit, mă măjestate", a răspuns Băsea, "în viitor cei ca mine vor conduce România, iar ăştia ca tine o să le fie servitori unora care seamănă cu Titulescu, faţa aia de tătar de la conservatori!" A fost momentul când Carol şi-a dat pe loc obştescul sfârşit, îngrozit că ar putea apuca să trăiască o asemenea apocalipsă în România. Noi considerăm această ultimă crimă din TOP drept cea mai abominabilă pusă la cale de nemuritorii băsişti. Nu-i aşa, Mihăiţă?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare