Tu stiai ca aspiratoarele verticale aduc mai multe avantaje daca stii cum sa le alegi pe cele potrivite?

de Comunicat de presa , 12 decembrie 2017
Tu stiai ca aspiratoarele verticale aduc mai multe avantaje daca stii cum sa le alegi pe cele potrivite?

Ne place sa avem o casa curata, iar pentru a obtine suntem in stare sa cheltuim o gramada de bani pe aparate si aspiratoare care sa ne ajute in acest caz. Adevarul este ca nu e necesar chiar sa scoatem din buzunar o suma mare de bani pentru a ne putea bucura de un aspirator performant, care sa ne permita sa facem curatenie luna in intreaga noastra locuinta.

Printre modelele de aspiratoare care au inceput sa fie din ce in ce mai cautate de romani se numara si cele verticale, iar asta pentru ca acestia au constientizat ca numarul de avantaje pe care le ofera este unul destul de mare.

Un prim avantaj pe care ni-l ofera un astfel de aspirator vertical este reprezentat de faptul ca este destul de usor, multe dintre modelele de pe piata avand pana in maxim 5 kilograme. Flexibilitatea este si ea la loc de cinste atunci cand vine vorba de aspiratoarele fara sac verticale datorita greutatii mici pe care o au, dar si a formei lor, care ne va permite sa aspiram chiar si in spatiile foarte stramte si greu accesibile. Daca apartamentul tau este unul micut, atunci afla ca un astfel de model nu va ocupa foarte mult spatiu, iar asta este un mare plus pentru majoritatea dintre noi. Da, nu ofera o putere de aspirare precum modelele clasice, dar iti faci destul de bine treaba cu ele.

Pentru ca tu sa te poti bucura insa de toate avantajele mentionate mai sus, trebuie sa stii ca sunt cateva aspecte pe care va trebui sa le ai in vedere pentru a avea garantia ca ai luat cea mai buna decizie pentru tine. O sa discutam mai multe despre ele in randurile urmatoare. Vei vedea ca nu va fi deloc greu sa te orientezi printre multe modele pe care le ai la dispozitie pe rafturile din Romania.

Incepem prin a-ti spune ca ai de ales dintre mai multe modele de aspiratoare, fiecare dintre ele venind cu anumite avantaje. Pentru inceput, va trebui sa te hotarasti daca vrei un aspirator vertical fara fir (cu acumulatori) sau cu fir, pe care il vei conecta direct la reteaua de energie electrica a casei tale. Primul model iti va oferi mai multa flexibilitate, deoarece nu o sa fii limitat de permanenta prezenta a unei surse de curent si nici nu te vei incurca in cabluri. Problema este ca autonomia oferita de aspiratoarele ieftine nu este intotdeauna foarte mare, iar timpul pe care trebuie sa il astepti pentru recincarcarea completa a bateriei este destul de ridicat. Puterea e si ea una limitata. In schimb, modelele cu fir sunt cele care iti pot oferi cea mai mare putere pentru un aspirator vertical.

Exista de asemenea si aspiratoare verticale tip uscat (adica majoritatea celor prezente pe piata, ele fiind potrivite doar atunci cand vrem sa avem parte de o aspirare uscata) si aspiratoare verticale cu spalare, care ajuta inclusiv in spalarea diferitelor tipuri de suprafete, astfel incat gradul de igienizare sa fie unul maxim.

Pe langa categoria de aspiratoare verticale va trebui sa te uiti si la care este puterea de aspirare de care sunt capabile acestea. Fara nici o urma de indoiala aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale unui aspirator. Cu cat puterea de aspirare este mai mare, cu atat eficienta si utilitatea sa creste. Aici trebuie insa sa ai putina grija, pentru a nu incurca puterea de aspirare cu puterea aspiratorului, aceasta din urma fiind cea intens promovata de catre producatori datorita valorii mai mare pe care o are. Alte aspecte pe care va trebui sa le ai in vedere sunt: tipul filtrului (neaparat sa te asiguri ca este prezent un filtru HEPA, care este obligatoriu in opinia noastra), tipul periei principale, greutatea si dimensiunile aspiratorului, precum si nivelul de zgomot.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+