Tu stii ce aparate de curatat sa alegi in functie de situatiile in care le vei folosi?

de Comunicat de presa , 12 decembrie 2017
Tu stii ce aparate de curatat sa alegi in functie de situatiile in care le vei folosi?

Atunci cand vine vorba de aparatele de curatat, majoritatea dintre noi se gandesc la clasicele aspiratoare. Asta pentru ca ele sunt si cele mai folosite aparate de curatat la ora actuala. Lista nu se termina insa la ele, iar asta pentru ca pe langa acestea mai avem destul de multe optiuni la dispozitie, iar fiecare dintre ele vin cu avantaje si dezavantajele lor, precum si eficienta maxima in situatii specifice.

Aspiratorul clasic se dovedeste a fi de un real ajutor in momentul in care vrem un aparat care sa ne ajute sa scapam de praful in exces care se poate asterne pe covoare si poate sa ajunga pana in profunzimea sa. In cazul sau e bine sa ai in vedere faptul ca este absolut necesara prezenta unui filtru HEPA, asta daca nu iti doresti ca o buna parte din praful aspirat sa ajunga inapoi in aer si sa se depuna inapoi de unde l-ai aspirat. Este asadar indispensabil si in cazul persoanelor care sufera de pe urma alergiilor.

Desi majoritatea dintre noi se foloseste de un aspirator clasic, mai exista si alte categorii de aspiratoare, care se pot dovedi chiar mai eficiente decat acesta. Asa cum am mentionat in repetate randuri pe tisco.ro, pe langa modelele clasice mai putem sa optam si pentru cele cu filtrare prin apa (care au un principiu de functionare asemanator, doar ca filtrul este format dintr-un recipient in care se afla apa, in acest fel praful fiind mult mai bine captat, fiind sanse 0 ca el sa ajunga inapoi in aer), aspiratoare cu spalare (foarte eficiente atunci cand vrem sa scoatem petele, dar si sa le folosim pe pardoseala sau gresie), aspiratoare verticale, aspiratoarele robot si aspiratoarele de mana.

Aspiratoarele robot merita atentia noastra in special daca suntem niste persoane destul de ocupate, care nu prea avem timp sa facem singuri curat prin casa. Un astfel de model va fi capabil sa aspire singur, ori de cate ori este nevoie, fara ca noi sa fim nevoiti sa facem vreo actiune. Aspiratoarele robot sunt cat se poate de sigure in fata obiectelor de mobilier de pret, iar asta pentru ca acestea au senzori care ii vor determina sa creeze o harta a casei tale, astfel incat sa stie exact pe unde trebuie sa „mearga”. De cealalata parte, aspiratoarele de mana isi dovedesc cu adevarat utilitatea atunci cand avem nevoie de mici retusuri, pentru a scapa rapid de firimiturile de pe masa sau chiar si atunci cand vrem sa aspiram cu usurinta masina.

Pe langa aspiratoare, la capitolul aparate de curatat mai merita sa amintim si modelele cu aburi. Aparatele de curatat cu aburi vin sub mai multe forme, astfel incat sa le putem folosi, in functie de nevoi, intr-un numar cat mai mare de situatii. Cand e bine sa apelezi la un astfel de aparat? In momentul in care murdaria se incapataneaza sa dispara, dar si atunci cand vrem sa avem parte de o igienizare completa a anumitor suprafete. Asadar, una dintre incaperile in care vei folosi cu siguranta aparatul de curatat cu aburi este baia. De ce? Motivul este unul foarte simplu: aburul fierbinte este capabil sa omoare pana la 99,9% din bacteriile si germenii care isi fac prezenta aici.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Allison Howarts

    22 decembrie 2017 2:28

    Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail prophetokonagmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,1 Dacă doriți ex-spate.2 nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.3 Vrei să fii promovat în biroul tău.4 Vrei să vindeci bolile mortale5 Dacă vreți un copil.6 Vrei să fii bogat.7 Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.8 Dacă aveți nevoie de asistență financiară.9 vrei o soție soț

    raspunde comentariului
+