HomeSocialUnde-s pistoalele, unde-s pumnalele?

Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?

Stau, mă frec la ochi, citesc știrile și mă minunez: Ponta vorbește despre reintroducerea impozitului forfetar pentru servicii (mai pe șleau, în turism), iar Titus Corlățean (oare din ce poziție?) e entuziasmat de exploatarea gazelor de șist, care, zice omul invizibil al guvernului, ar putea fi o oportunitate de dezvoltare pentru România (sau poate omul a greșit și voia să spună pentru Rusia). Eu înțeleg că e foame de bani, dar voi chiar sunteți pe bune?

Păi ce facem, bă, băieți? Până acu’ ceva vreme nu voi erați ăia care tot urlați cât de diabolici au fost Boc și pedeleii cu forfetarul lor (impropriu zis totuși al lor, că doar propunerea a venit, de fapt, de la ministrul din 2009 al PSD-ului, Niță, zis și „Pateu”) și că noi nu trebuie să ne vindem țara americanilor? Mă rog, una peste alta, nici nu prea am de ce să fiu mirat că politicienii au memoria scurtă.

Mai mult decât șleahta asta de incapabili mă „nedumerește” lipsa de activitate a cerberilor lui Voiculescu. Păi, bre, la cât au lătrat toți ciuvicii, ciutacii, șpagaticii și ciracii lui Voiculescu împotriva celor din PDL pe temele astea două, mă așteptam să-i faceți ferfeniță și pe ăştia, că parcă voi erați maharajahii obiectivității și afiliați la CNN, nu? Când colo, ce să vezi, o tăcere mormântală (nu ca la Sergiu Nicolaescu)! Nici măcar în Jurnalul național ori pe site-ul Antena 3 nimeni nu suflă măcar o vorbuliță. Bașca, aștept și vocea societății civile. La orice vânt pe care îl trăgea Băsescu se mai adunau încă 10 oameni în Piața Universității. Nici nu apuca MRU să zică „gaz” că eco-hipioții erau deja în stradă, gata să protejeze panseluțele și resursele minerale ale României. Carevasăzică, deși ăștia fac aceleași chestii ca ceilalți, în țara noastră există mai mulți oameni nemulțumiți că Nicolaescu a fost incinerat decât persoane gata să militeze împotriva USL.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare