Bula demnitarului: „Mie îmi place subiectul și predicatul, nu compuneri”

de Redacția Academia Cațavencu , 22 aprilie 2017
Bula demnitarului: „Mie îmi place subiectul și predicatul, nu compuneri”

Categoria „No bel ești“

Eugen Nicolicea (PSD): „Dacă alegi o rudă genială care a luat Premiul Nobel în dauna unui prostălău care nu e rudă cu tine, evident că nu e niciun conflict de interese“.


Categoria „Să fie bine, să fie rău“

Gigă Hagi, antrenor: „Mie îmi place subiectul și predicatul, nu compuneri. Dacă compunem, trecem în filosofie. Vorbim mult și nu înțelegem nimic. Nu v-am spus ce înseamnă calități. Calitate la cap și insight“.


Categoria „Robocop“

Sorin Grindeanu, premier: „Toată această luptă anticorupție trebuie depersonalizată“.


Categoria „A 6-a nevastă“

Daniel Constantin, co-președinte ALDE: „Domnul Tăriceanu are o relaţie patologică cu minciuna şi asta este ideea cu care voi merge mai departe“.


Categoria „M-am deghizat cu umbrela“

Elena Udrea, bună la toate: „Sebastian Ghiţă avea relaţia cu Victor Ponta, eu puteam să vorbesc cu preşedintele şi, în felul acesta, am ajuns eu şi Sebastian Ghiţă la Victor Ponta. A trebuit să mă deghizez, să port batic pe cap, să port umbrelă, să nu mă vadă lumea“.


Categoria „Țară, țară, vrem popi“

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț: „Din punct de vedere pragmatic, România nu s-ar prăbuşi dacă toate tinerele familii din România ar avea măcar câte trei copii: unul pentru tata, unul pentru mama şi unul pentru ţară şi Biserică.“

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • cico

  01 mai 2017 19:22

  Ce talent dom'ne irosit degeaba...Stau si ma intreb daca mama Lenutei Udrea n-a trecut pe la mine prin '73.In '72 sigur a fost.Imi aduc perfect aminte ca mi-a cerut sa-i fac rost de cazare la Mamaia ca se saturase de nisipul dela 2 Mai.Iar Lenuta,Leni cum ii spuneam cad era mica era o adevarata zvarloaga.Sau zvarluga nu sunt sigur dar am sa ma uit in dex.

  raspunde comentariului
 • Emil Margean

  27 aprilie 2017 18:54

  Ma intreb cine-i numara banii de paine lui Hagi...

  raspunde comentariului
+