Nicușor Dan va trasa linii albastre în fața porților de pe Arena Națională, ca echipele să nu mai parcheze gratis autobazele

de Laurenţiu Muşoiu , 17 noiembrie 2022
Nicușor Dan va trasa linii albastre în fața porților de pe Arena Națională, ca echipele să nu mai parcheze gratis autobazele

După ce a trasat deja celebrele sale dungi albastre peste toate cele albe ce delimitează locurile de parcare, pentru a încasa mai mulți bani de la conducătorii auto din București, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan este pregătit să procedeze în același mod și pe Arena Națională (stadion aflat în administrarea Primăriei Municipiului București).

Astfel, liniile albe ale celor două careuri de 16 metri vor fi înlocuite cu linii albastre, pentru ca echipele care se apără în fața Fotbal Club FCSB, dar și Naționala României, să nu mai parcheze gratuit autobazele în fața porților.

Și la centrul dreptunghiului verde vor fi trasate linii albastre, ca nici cei care abuzează de tiki-taka să nu scape de taxă pentru ocuparea domeniului public.

Deciziia i-a nemulțumit pe ultrașii formațiilor românești de fotbal, chiar mai rău decât pe conducătorii auto, aceștia transmițându-I edilului-șef că vor să-l vadă și pe el în dungi, dar nu albastre.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+