HomeStiriAntena 3 va avea un nou talk-show prezentat de...

Antena 3 va avea un nou talk-show prezentat de Victor Ponta: Acciz Direct

Pentru că de o săptămână am intrat în luna surprizelor, cei de la Antena 3 s-au decis să opereze o modificare în grila lor de iarnă prin introducerea unei noi emisiuni. Intitulată “Acciz Direct”, ea va putea fi vizionată săptămânal, având drept scop preluarea unei bune părți a publicului fascinat de emisiunile tabloide.

Camelia Voiculescu i-a prezentat formatul emisiunii moderatorului Victor Ponta, acesta acceptând, conform unor surse din piața media, poziția de prezentator al Acciz Direct într-o clipită. Din câte se pare, scopul viitorului program marca Antena 3 va fi acela de a le anunța românilor într-un cadru destins, relaxat, o nouă taxă, acciză, ori un nou impozit. “La câte găuri vom avea în bugetul pe 2014, există toate șansele ca emisiunea să devină, din una săptămânală, una zilnică”, ne-a mărturisti, vizibil entuziasmat, moderatorul Ponta. Acesta ne-a mai declarat, în exclusivitate, că prima ediție îl va avea drept invitat de premierul Ponta, care va anunța o nouă taxa surpriză: cea pe SMS-uri de Crăciun.

Următoarele emsiuni îi vor avea ca invitați, printre alții, pe Daniel Chițoiu și Liviu Voinea, cei de la Antena 3 fiind acum în discuții avansate cu Norica Nicolai și Rodica Stănoiu pentru postul de asistente de platou.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare