Asociația Românilor Bolnavi de Somn face chetă pentru Crin Antonescu

de Radu Uszkai , 29 noiembrie 2012
crin somn

După ce au aflat, astăzi, că melodiile cântăreței britanice Adele sunt mai eficiente chiar și decât somniferele, Asociația Românilor Bolnavi de Somn a făcut un apel public în Postul Crăciunului tuturor românilor cu dare de mână și miloși să doneze măcar un leu, astfel încât asociația să-i poată cumpăra lui Crin Antonescu discografia artistei, plus câteva DVD-uri cu niște concerte live.

Da, este adevărat, strângem bani pentru Crin Antonescu, ne-a declarat șeful A.R.B.S., pe numele său Moș Ene. L-ați observat cu toții în campania asta, e tot timpul obosit, surmenat, se răstește la toată lumea și zici că a rămas blocat în perioada referendumului, a continuat domnul Ene. Când l-am văzut cum moțăia săracul la discursul lui Ponta, și lumea nu-i dădea pace, mi-am dat seama că trebuie să facem ceva. Ați văzut, până și președintele Băsescu a zis că domnul Antonescu suferă de somn. Cine știe, poate dacă o ascultă pe fata asta, o să poată și el să doarmă mai cu spor.

Persoanele interesate să ajute și să doneze o pot face fie în contul RO 89 89 CRIN SOMN 43, fie accesând site-ul www.ajutați-lpeCrinsădoarmă.ro

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+