HomeStiriAutostrada Soarelui blocată de turiștii ce merg pe coate...

Autostrada Soarelui blocată de turiștii ce merg pe coate până la mare!

Poliția Rutieră a emis un comunicat de presă prin care anunță că traficul pe Autostrada Soarelui este blocat din cauza turiștilor ce au dorit să meargă pe litoral în genunchi și coate pentru a îmbine distracția cu pioșenia.

„Între kilometrul 33 și 78 am avut un mic ambuteiaj din pricina unei bătrâne ce s-a răsturnat într-o depășire pe partea stângă. Se pare că aceasta era încărcată cu mai multe păcate decât este omologat în România. De asemenea, în zona barierelor de la Fetești a avut loc un accident, un păcătos cu fruntea înaltă lovind mortal bariera coborâtă”, a declarat un reprezentant al Poliției Rutiere.

Tinerii plecați pe litoral în acest weekend prelungit au dorit să meargă pe coate pe toată lungimea autostrăzii pentru iertarea păcatelor pe care le vor face odată ajunși pe malul mării. Unii dintre ei, înzestrați cu genunchi și coate de firmă, au băgat piciorul în asfalt și au depășit viteza legală de 130 metri/oră, fiind amendați cu sume între 500 și 1.000 de lei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare