HomeStiriBorcea îl transferă pe Năstase de la Rahova la...

Borcea îl transferă pe Năstase de la Rahova la Dinamo

Aflat în țară pentru a realiza un important export de tradiții proaste și de meltenism neaoș în Statele Unite, Cristi Borcea a fost șocat de importanța dată lui Adrian Năstase. Se pare că acesta a dat mai multe telefoane staffului echipei Dinamo și i-a cerut explicații pentru lipsa de reacții de pe piața transferurilor: „Adică ăștia îl tot transferă de la Zambaccian la Floreasca și acum la Rahova, și noi nimic? Iar intră Gigi pe fir și ne fură un fundaș bun. Și noi fundași buni nu am mai avut de la Kiriță-ncoace. Dau oricât de puțin trebuie pentru un jucător ca Năstase!”.

Cristi Borcea a intrat în direct și la una din emisiunile postului GSP TV și i-a rugat pe băieți să-l ajute să facă rost de un DVD cu evoluția lui Năstase și, dacă pot, să-i arate o statistică d-aia exactă despre performanțele lui: câte cornere, câte schimburi de tricouri, de câte ori pe meci se retrage la fund în apărare etc.

Năstase a dorit să menționeze că îl măgulește interesul echipei Dinamo pentru el, dar momentan vrea să facă performanță la Rahova, și că speră să stea măcar doi ani acolo pentru a prinde calificările într-o competiție europeană și eventualele dușuri de după. În grup.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare