HomeStiriDeclarația șocantă a Andreei Raicu după ce 304 oameni...

Declarația șocantă a Andreei Raicu după ce 304 oameni au murit citind cartea lui Tudor Chirilă

După ce a șocat opinia publică făcând o declarație cinică la adresa persoanelor care au murit în atelierul de confecții din Bangladesh, Andreea Raicu revine cu o nouă declarație privind decesul a 304 persoane care au citit cartea lui Tudor Chirilă, fostul ei partener: „Dacă nu sunt cărțile acelea, oamenii mor de plictiseală, nu au ce să facă în timp ce așteaptă pe cineva în librării. Gândește-te câți oameni sunt în așteptare în România. Așa-i în bijnisul literar, e o treabă rece, care te lasă rece. Trăim într-o țară chirilistă”.

Întrebată de ce crede că cititorii nu au putut să se oprească la timp din lectură, evitând astfel un deces în chinuri, Andreea a completat: „E un cerc vicios în care intri. După ani de piese de genul a sosit momentul să scoată și-o carte pentru segmentul de public captiv între hipstereală și profunzimea scoicii dintre două umbrele… Înțelege cineva?”.

Miercuri, în toate librăriile din România, la intervale scurte de timp între o victimă și alta, 304 persoane și-au pierdut viața citind din paginile cărții scrise de Tudor Chirilă. Camerele de supraveghere au surprins victimele aflate în chinuri groaznice, încercând cu disperare să schimbe cartea cu măcar una scrisă de Mihaela Rădulescu.

 Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare