HomeStiriDumnezeu, supărat pe români că Iulian Capsali a pierdut...

Dumnezeu, supărat pe români că Iulian Capsali a pierdut alegerile europarlamentare

Rumoare în Rai, în urma alegerilor pentru Parlamentul European desfășurate în România. Conform unei surse sfinte a Academiei Cațavencu prezentă în Împărăția Cerurilor, Dumnezeu este furios pe români pe motiv că nu l-au ales pe Iulian Capsali, cel supranumit “bărbatul cu barbă”, pentru PE.

“L-am văzut tensionat încă de aseară, de la orele 21.00, de la primul exit-poll”, ne-a declarat un locatar al Raiului care, cât timp a fost viu, a domiciliat în Teleorman și care acum se laudă că a votat de 10 ori pentru PSD. Totuși, din câte se pare, până și Dumnezeu s-a declarat uimit de mașinăria de vot a PSD-ului. “Ce să-i facem, astăzi mașinăria de furat voturi a lui Victor Ponta a funcționat mai bine ca a mea”, ar fi spus, vizibil mâhnit, Dumnezeu.

Supărat pe români că nu l-au băgat pe Capsali în Parlamentul European, Creatorul tuturor celor văzute și nevăzute pare a pune la cale un plan de răzbunare împotriva noastră. Printre măsurile pe care acesta le va lua împotriva României se vor număra, conform unei surse divine a AC, următoarele:

* distrugerea primului smart-phone al fiecărui român

* secetă la oferte în mall-uri și hypermarketuri

* condamnarea lui Mircea Diaconu doar la roluri în telenovele

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare