HomeStiriEXCLUSIV! Poza care dovedește că moartea prințesei Diana NU...

EXCLUSIV! Poza care dovedește că moartea prințesei Diana NU a fost un accident. Dă click aici!

Autoritățile britanice au fost date recent peste cap de niște informații care par să indice că moartea prințesei Diana nu a fost de loc accidentală și că este o conspirație la mijloc. Se pare că ar fi implicată chiar armata britanică în tot acest scandal, iar Scotland Yard a început o investigație în acest sens.

Academia Cațavencu vă prezintă astăzi o poză care dovedește fără urmă de tăgadă că în spatele decesului lui Lady Di se află într-adevăr ceva necurat. Deși presa britanică a scris că un lunetist din trupele speciale ale Regatului Unit ar fi vinovat, acum am aflat cine este adevăratul criminal al Dianei: infamul Cristian Cioacă. Surse din interiorul Casei Regale ne-au confirmat că detectivii de la Scotland Yard deja au început să verifice straturile de zugrăveală și pardoseala de la Palatul Buckingham.

Nu se știe exact în ce moment au intrat în contact Cioacă și prințesa Diana, dar trebuie recunoscut că până și un amărât de polițist din România e mai sexy decât urechile clăpăuge ale prințului Charles.

Dan Diaconescu și Luis Lazarus au cumpărat deja o licență TV în Marea Britanie și se pregătesc să lanseze un post unde să analizeze zi și noapte cazul. „Nimeni nu s-a întrebat unde era Cioacă când a murit Diana, unde a făcut pipi Dodi Al-Fayed înainte de tragicul accident și dacă nu cumva președintele Băsescu și Magda Ciumac sunt implicați în acest scandal. Acestea sunt întrebări grele de care guvernul britanic a încercat să se ascundă în ultimii ani. Eu și Luis suntem singurii care sunt capabili să facă publicul britanic să-și pună aceste probleme extrem de importante care sigur vor duce la aflarea vinovatului. Care este Cioacă fără, îndoială,” le-a declarat Dan Diaconescu unei mulțimi somnoroase de jurnaliști din Marea Britanie în timpul unui discurs de șapte ore.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare