HomeStiriMinodora, fostă la Maxim, șochează: „Am slăbit după ce...

Minodora, fostă la Maxim, șochează: „Am slăbit după ce m-am apucat de house”

Minodora, cunoscută publicului internațional ca fiind „la Maxim”, a reușit să slăbească 22 de kilograme printr-o metodă revoluționară. Solista a renunțat la manele și s-a orientat spre muzica house. Cu toate că încă-și face loc cu greu în piața clubbingului, Minodora este încântată, și-a promis că dacă o ține tot așa, în curând va reinventa stilul minimalist.

„Am renunțat să mai merg și să cânt la petrecerile de manele. Acolo-i grosul șuncii. În timp ce cântam mai băgam un șoric, o măslină, un salam cu brânză, apoi mă dădeam jos de pe scenă și savuram berbecul la proțap, adică protocolul pentru mine. Și uite-așa am ajuns să fiu o manelistă cu greutate. Și eram mereu înconjurată de cefoși și cefoase, iar asta mă făcea să par slabă”, a recunoscut Minodora.

Acum solista umblă doar prin cluburi, în compania unor domnișoare care n-au mai pus carne în gură din sezonul estival. „Îmi place că umblu cu persoane care cântăresc 37 kg și se consideră grase. Pe mine mă motivează această atitudine”, a mai menționat Minodora.

Mesajul lansat de Minodora pentru tineri e să lase manelele, petrecerile câmpenești și grătarele din spatele blocului pentru o viață mult mai sănătoasă: dans în club până dimineața, o singură masă pe zi (salată și un pahar cu apă) și un anturaj care să te motiveze.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare