HomeStiriMircea Badea îl provoacă pe Masanobu Sato

Mircea Badea îl provoacă pe Masanobu Sato

Așa cum ne-am obișnuit, Mircea Badea nu suportă ca alți bărbați să fie mai buni ca el. Indiferent de domeniu (carieră, femei, bani, va-loa-re), Mircea trebuie să le aibă pe toate și cele mai bune, altfel face bășici pe limbă de nervi și devine incoerent în timpul emisiunii. Recent, aflând de existența campionului mondial din Japonia, Badea a lansat în timpul emisiunii televizate o provocare la care așteaptă răspuns, altfel se va încorona singur campion.

Pentru cei care nu cunosc, Masanobu Sato este campion mondial și recordmen la ceea ce americanii numesc „mas-turbation”, adică, în românește, „turbarea maselor”. Sport pe care Mircea Badea îl practică de foarte mulți ani, dar într-o ligă inferioară, acum fiind hotărât să atace primele poziții în topul celor care turbează masele.

Masanobu Sato a câștigat ultimul trofeu mondial și recunoștința planetară în 2009, când a reușit să-și arate măiestria continuu timp de 9 ore și 58 de minute. Mircea este sigur că poate să depășească performanța japonezului, fiind antrenat de dimineață până seară în sportul numit „turbarea maselor”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare