HomeStiriPatriarhul Daniel a urcat o poziție în topul Forbes

Patriarhul Daniel a urcat o poziție în topul Forbes

Conform analiștilor financiari, patriarhul Daniel a reușit să mai câștige o poziție în celebrul top Forbes, indice al averii oamenilor de afaceri din România. Pe prima poziție se menține tot Dinu Patriciu, căruia nu-i este prea rușine cu situația lui materială, iar pe locul doi, foarte aproape, se află Preafericitul Daniel.

Până anul trecut, patriarhul Daniel nu apărea în topul Forbes, fiind bogat doar spiritual, dar donațiile din ultima perioadă și recentele descoperiri ale jurnaliștilor de investigații au scos la lumină faptul că Daniel e bazat atât în cer, cât și pe pământ. El, împreună cu asociații din BOR, deține hectare de păduri, hoteluri, vile, case de protocol, clădiri de patrimoniu, hectare de pământ, automobile de lux, fosta parcare gratuită de pe Dealul Mitropoliei din București, Catedrala Mântuirii Neamului și 80% din creierii românilor. Intrat în Forbes anul trecut, PF Daniel a șocat oamenii de afaceri din România, intrând în clasament direct pe poziția a III-a. Și Gigi Becali a fost șocat, realizând că e mai sărac decât PF Daniel și solicitând donații de la BOR.

Indiferent dacă euro crește, la fel ca şi şomajul, ori dacă românii ies în stradă să-și spargă capetele în războiul partidelor politice, se preconizează că, la anul pe vremea asta, PF Daniel o să-l depășească și pe Bill Gates.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare