Patriarhul Daniel a urcat o poziție în topul Forbes

de George Bonea , 06 iulie 2012

Conform analiștilor financiari, patriarhul Daniel a reușit să mai câștige o poziție în celebrul top Forbes, indice al averii oamenilor de afaceri din România. Pe prima poziție se menține tot Dinu Patriciu, căruia nu-i este prea rușine cu situația lui materială, iar pe locul doi, foarte aproape, se află Preafericitul Daniel.

Până anul trecut, patriarhul Daniel nu apărea în topul Forbes, fiind bogat doar spiritual, dar donațiile din ultima perioadă și recentele descoperiri ale jurnaliștilor de investigații au scos la lumină faptul că Daniel e bazat atât în cer, cât și pe pământ. El, împreună cu asociații din BOR, deține hectare de păduri, hoteluri, vile, case de protocol, clădiri de patrimoniu, hectare de pământ, automobile de lux, fosta parcare gratuită de pe Dealul Mitropoliei din București, Catedrala Mântuirii Neamului și 80% din creierii românilor. Intrat în Forbes anul trecut, PF Daniel a șocat oamenii de afaceri din România, intrând în clasament direct pe poziția a III-a. Și Gigi Becali a fost șocat, realizând că e mai sărac decât PF Daniel și solicitând donații de la BOR.

Indiferent dacă euro crește, la fel ca şi şomajul, ori dacă românii ies în stradă să-și spargă capetele în războiul partidelor politice, se preconizează că, la anul pe vremea asta, PF Daniel o să-l depășească și pe Bill Gates.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • monahism

    10 decembrie 2014 15:25

    Stiam ca este in Top 300, deci, vina toata pe parlamentari si jurnalisti este si va spun de ce. Acest ticalos, este monah, adica calugar si este si demnitar de stat. Ca si calugar de buna voie si nesilit de nimeni a renuntat la trei drepturi fundamentale garantate de Constitutie dreptul la casatorie, la munca salariata in schimbul celei in folosul obstii calugaresti si la vot.Conform legilor statului el este si demnitar de stat cu indemnizatie corespunzatoare adica 10.000 lei luna cat un premier, desi el nu conduce nimic, caci Biserica este condusa de Dumnezeu. In anul 2005 cand Monica Macovei a infiintat ANI, a cerut ca si ierarhii BOR sa dea declaratii de avere, iar ei au spus ca sunt calugari si nu au avere, deci, nu au voie sa aibe averi, au depus juramnt de castitate si saracie, pai, daca nu ai voie de ce esti facut demnitar de stat. Legea cultelor 4892006, spune ca fiecare cult trebuie sa respecte principiile si propriile legi de organizare si functionare. Cine este vinovat ca un ticalos cu o grupare anume care il urmeaza face asa ceva. Parlamentarii si Presa ca nu informeaza cetatenii cum trebuie. Citit legile L.1421999 de salariazare a clerului, HG 822001 si Normele metodologice de aplicare a ei 14702002 si informati lumea si intrebati parlamentarii, unde sunt banii nostri de ne imprumutam ca prostii. Din saraci cu juraminte au ajuns bogatii lumii pe banii statului intr-o tara saraca care se imprumuta ca sa dea salarii si pensii?!

    raspunde comentariului
+