HomeStiriPentru a face economie, Victor Ponta vrea să mute...

Pentru a face economie, Victor Ponta vrea să mute sediul Guvernului!

Premierul Victor Ponta este aproape să ia o decizie fără precedent cu privire la viitorul sediului Guvernului: are de gând să-l mute în Băneasa, la cei de la Antena 3, atât din motive logistice, cât și pentru a face economie la buget.

“Dacă Băsescu a vrut să fie cunoscut drept președintele jucător, eu vreau să-mi spună lumea de acum înainte premierul-televizor”, ar fi declarat premierul în fața cabinetului său de miniștri. Se pare că decizia vine după ce și Victor Ponta și-a dat seama că a apărut excesiv de mult pe la TV, de 32 de ori doar pe la talk-show-uri, iar lucrurile în țara au devenit din ce în ce mai bune. În plus, pe lângă faptul că teleguvernarea ar face mari economii la buget (este vorba, în primul rând, de cheltuielile cu întreținerea Palatului Victoria), banii câștigați de pe urma reclamelor difuzate în pauzele publicitare putând fi folosiți pentru acoperirea deficitului.

“Cel mai mult îmi place să guvernez țara când sunt alături de Mihai Gâdea, îmi dă așa o senzație umedă de bine”, ar mai fi declarat Victor Ponta.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare