HomeStiriPreoți vasluieni chemați să alunge Spiritul Crăciunului

Preoți vasluieni chemați să alunge Spiritul Crăciunului

O familie din județul Vaslui a chemat preotul satului chiar în ajunul Crăciunului pentru a oficia o slujbă de exorcizare a casei. Familia Răzeș susține că este bântuită de Spiritul Crăciunului și i-a cerut părintelui să-i scape de blestem.

Totul se pare că a început cu aproape o lună în urmă, când băiețelul cel mic a deschis televizorul și a dat peste un lung calup cu reclame de Crăciun, deși era de-abia începutul lunii decembrie. Din momentul acela, căminul Răzeșilor a fost blestemat: au început să răsune colinde, deși niciun casetofon nu era în priză și au avut loc tot felul de apariții misterioase – beteală la tocul ușii, copiii s-au trezit dimineața purtând căciuli de Moș Crăciun, iar la televizor rulează săptămânal toată seria „Singur acasă”. Totul a culminat acum trei zile, când, întorși dintr-o vizită de familie, Răzeșii și-au găsit casa acoperită de mii de luminițe de Crăciun și ditamai scena nașterii lui Iisus, sculptată în lemn, în mijlocul curții.

„Domnu’ ziarist, nu mai suportăm! Copiii nu mai pot să doarmă seara din cauza Spiritului de Crăciun. Vă jur că eu nu le-am cumpărat nimic, că n-am avut bani. Mi-am dat jumate de salariu pe rezerva de țuică pentru întreaga familie pe următoarele două săpătmâni. Numai de luminițe de Crăciun ne ardea nouă, când n-aveam o tărie bună în casă, ce naiba!”, ne-a declarat cu lacrimi în ochi domnul Răzeș. Din păcate pentru Răzeși, preotul a refuzat să-i ajute pentru că scena nașterii domnului ce li s-a materializat în curte este de inspirație protestantă, iar el nu lucrează cu sectanți.

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare